13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleCristiano Ronaldo a primit Gheata de Aur. "Cel mai bun din lume",...

Cristiano Ronaldo a primit Gheata de Aur. “Cel mai bun din lume”, în funcție de profesionalism

Cristiano Ronaldo a primit trofeul Gheata de Aur, pentru cele mai multe goluri marcate într-un campionat intern din Europa, în sezonul 2013-2014. Starul portughez al lui Real Madrid consideră că el este cel mai bun jucător din lume atunci când vine vorba de profesionalism.

"Sunt foarte fericit pentru acest trofeu, al doilea la Real și al treilea din carieră. Nu sunt ipocrit. Recunosc că aș vrea să îl câștig și o a treia Gheată de Aur în tricoul Realului, dar acesta nu este țelul meu principal. Cel mai important este să câștigăm titluri.", a declarat Cristiano Ronaldo.

Portughezul spune că atunci când vine vorba despre cine este cel mai bun jucător din lume, el ar trebui să fie pe primul loc, cel puțin în funcție de modul în care lucrează și evoluția sa de la meciuri.

"Oamenii au păreri diferite. Unii spun că eu sunt cel mai bun din lume, alții dau alte nume în momentul în care sunt întrebați despre acest lucru. După cum lucrez la antrenamente și după ce reușesc în timpul meciurilor, îmi spun că eu sunt cel mai bun."

CR7 a înscris, sezonul trecut, 31 de goluri, terminând campionatul intern la egalitate cu fostul star al lui Liverpool, uruguayanul Luis Suarez, cu tot atâtea reușite în campionatul englez. Cei doi au împărțit titlul de cel mai bun marcator din Europa, fiecare primind câte un trofeu al Ghetei de Aur. Suarez a ridicat trofeul în urmă cu trei săptămâni, în timp ce Ronaldo a fost premiat miercuri, în cadrul unei gale la Madrid.

Ronaldo a mai primit de două ori acest trofeu, în 2008 (când evolua la Manchester United) și în 2011 (Real Madrid).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă