12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCristiano Ronaldo are reţeta succesului

Cristiano Ronaldo are reţeta succesului

Cristiano Ronaldo are o reţetă simplă pentru rezultatele bune cu care şi-a obişnuit fanii. Aceasta a fost dezvăluită de consilierul nutriţionist al starului lui Real Madrid, doctorul John Heiss, prezent la Bucureşti la lansarea unor suplimente nutritive.

"Ne-am uitat la nutriţia zilnică a lui Cristiano Ronaldo şi am văzut că după meciuri nu consuma ceea ce trebuia, astfel că i-am recomandat să consume mai mulţi carbohidraţi pentru a-şi reveni mai repede. Cred că ăsta este lucrul pe care l-am modificat cel mai mult în rutina lui. El mănâncă de obicei foarte bine, pentru că nu ai un corp ca al lui Cristiano Ronaldo dacă nu mănânci cum trebuie. În 99 la sută din cazuri face alegeri corecte, în timp ce oamenii obişnuiţi aleg ce trebuie în proporţie de 50 la sută. La Cristiano e 93 la sută multă muncă şi doar şapte la sută talentul nativ", a spus Heiss.

John Heiss a afirmat că se întâlneşte de patru ori pe an cu Ronaldo pentru a stabili detaliile legate de nutriţia jucătorului.

"Acum un an am semnat un contract pe cinci ani cu Cristiano Ronaldo, când înţelegerea cu FC Barcelona şi Lionel Messi se apropia de final. El muncea foarte mult şi voia să slăbească. Astfel, am discutat cu el despre ce făcea înainte de antrenament, ce făcea după sau ce consuma în timpul unui meci şi cum se recupera. Ne întâlnim de patru ori pe an, timp de câteva ore, perioadă în care punem la punct detaliile asupra nutriţiei şi a suplimentelor pe care le ia", a completat Heiss, potrivit Mediafax.

Doctorul John Heiss a lansat, vineri, o serie completă produse nutritive pentru susţinerea sportivilor, cât şi pasionaţilor de sport care înţeleg importanţa unei nutriţii adecvate.

 

Cele mai citite

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă