10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleCroația se va putea baza pe Luka Modric în duelul cu naționala...

Croația se va putea baza pe Luka Modric în duelul cu naționala Camerunului, de miercuri

Croația a primit o veste mare, după ce a aflat că se va putea baza pe cel mai important jucător al său, Luka Modric, starul lui Real Madrid. Croația va întâlni, miercuri după miezul nopții, de la ora 01.00 (ora României), naționala Camerunului și are nevoie de o victorie pentru a mai putea spera la optimile Cupei Mondiale.

După ce a fost învinsă de Brazilia, scor 1-3, în meciul de deschidere, Croația a avut parte de o altă veste proastă, accidentarea lui Modric, care părea destul de serioasă. Totuși croatul și-a revenit mai repede de cât se credea inițial. În cazul în care Croația va termina la egalitate cu naționala Camerunului, ea va trebui să învingă mult mai puternica reprezentativă a Mexicului în ultimul meci. Chiar și așa Croația se va califica doar dacă va avea golaveraj mai bun decât Mexicul, motiv pentru care croații au nevoie de o victorie în meciul din această noapte pentru a putea avea șanse reale la calificarea în optimi.

"Luka Modrici este restabilit total şi este în formă. S-a antrenat bine luni şi marţi şi va fi titular în meciul împotriva Camerunului", a anunțat selecționerul Niko Kovaci. De asemeni un alt jucător din fotbalul mare al Europei, Mario Mandzukici (FC Bayern Munchen), s-a declarat încrezător în șansele echipei sale de a învinge Camerunul și Mexicul.

Croaţia va întâlni formaţia Camerunului, miercuri, la Manaus, de la ora 01.00, în etapa a doua a grupei A.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă