17.5 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăLifestyleCS Mioveni, scrisoare către Burleanu: "Propuneți rejucarea partidei Mioveni - CFR 3-4"

CS Mioveni, scrisoare către Burleanu: “Propuneți rejucarea partidei Mioveni – CFR 3-4”

Clubul CS Mioveni i-a trimis o scrisoare deschisă președintelui FRF, Răzvan Burleanu, în care i se cere să propună rejucarea meciului din Cupa României. Mioveniul a fost eliminat, dramatic, din sferturi, scor 3-4, după Clujul a marcat unul dintre goluri ca urmare a unei faze în care a fost lipsit de fair-play.

După ce a condus cu 3-0, Mioveniul s-a văzut egalată și mai apoi învinsă de CFR Cluj. În minutul 86 golgheterul clujenilor, Tade, a înscris unul dintre golurile echipei sale la o fază la care ar fi trebui să le lase mingea jucătorilor de la Mioveni. În urma acestei partide CFR s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Scrisoarea semnată de președintele executiv al CS Mioveni, Constantin Stancu:

„Domnule Președinte, În mod sigur ați urmărit meciul din Cupa României CS Mioveni-CFR Cluj și suntem convinși că și dumneavoastră ați simțit același gust amar ca și noi. Din punctul nostru de vedere este dramatic ce s-a întâmplat pe teren în minutul 86, atunci când CFR a marcat un gol scandalos în urma unei faze în care ei trebuiau să fie fair-play și să ne acorde mingea.

Așa cum vă știm, un om drept și plin de fair-play, așa cum ne-ați spus de când ați preluat conducerea FRF, vă doriți ca în fotbalul din România să domine spiritul de luptă cinstită și nu hoțiile sau măgăriile. Considerăm că dumneavoastră, prin votul încredințat de cluburile din țară, puteți să dați un exemplu și să propuneți celor două echipe rejucarea partidei. Noi, CS Mioveni, suntem de acord să disputăm meciul oricând, la orice oră și la orice zi, fie că este de Crăciun, Revelion sau Paște. Știm că este greu pentru cei de la CFR să accepte acest lucru, dar ce frumos este să rămâi demn.

Suntem convinși că veți face tot posibilul pentru rejucarea meciului, având drept precedent jocul din Cupa Angliei din anul 1999, dintre Arsenal și Sheffield. La acel meci, Arsenal a câștigat cu 2-1 în urma unei faze similare, iar antrenorul Arsene Wenger a propus și i s-a acceptat rejucarea întâlnirii.

Nu vrem să încheiem fără a atrage atenția dumneavoastră și asupra unui alt aspect extrem de important. Maniera tendențioasă în care arbitrul Dragoș Istrate a condus jocul nu poate scăpa fără măsuri. Numeroasele lovituri libere acordate adversarului fără motiv dar și un penalty gratuit dat oaspeților de marți ne face să cerem recuzarea acestui cavaler al fluierului. Desigur, vom înainta și către CCA un memoriu în acest sens.

Ținând cont de faptul că a fost viciere vădită, cu intenție, a rezultatului final și de faptul că investitorii, finanțatorii și sponsorii noștri vor să facă un pas înapoi, suntem convinși că veți analiza cele prezentate de noi.

Vă mulțumim și vă asigurăm de respectul nostru necondiționat.

CS Mioveni
Președinte executiv, Constantin Stancu”

Cele mai citite

Ședință solemnă în Parlament, cu ocazia Zilei prieteniei româno-israeliene

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor întruni astăzi, de la ora 10:00, în şedinţă solemnă comună consacrată marcării Zilei Solidarităţii şi Prieteniei dintre România...

Contraoferta lui Xi Jinping la Europa cu două viteze

Liderul chinez Xi Jinping a vizitat recent trei state europene: Serbia (care nu e membră a UE), Franța și Ungaria. Peste tot i s-a...

Ministrul Agriculturii: Asigurarea unui buget consistent este esențial pentru viitoarea PAC

Asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe, prin care să se acorde acelaşi nivel al plăţilor pentru toţi fermierii din Uniunea Europeană, este esenţială...
Ultima oră
Pe aceeași temă