11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleCupa Ligii Adeplast: Finala dintre Steaua și Pandurii nu va mai avea...

Cupa Ligii Adeplast: Finala dintre Steaua și Pandurii nu va mai avea loc la Giurgiu

Cupa Ligii Adeplast, competiție reluată în acest sezon, se va încheia pe Arena Națională, acolo unde pe 20 mai, de la ora 20.00, se vor duela, în marea finală, echipele FC Steaua și Pandurii Târgu Jiu. Inițial, meciul a fost programat pe stadionul Astrei Giurgiu, conform Mediafax.

“Venind în întâmpinarea numeroaselor semnale primite din partea fanilor, atât LPF, cât şi Adeplast au decis ca finala competiției , progamată în ziua de miercuri, 20 mai, să se desfășoare pe Arena Națională, principala scenă de desfășurare a fotbalului românesc. O competiție de elită este întotdeauna receptivă la cererea spectatorilor. (…) Suporterii, prin semnalele pe care ni le-au transmis, au înțeles că o finală pe Arena Națională este încununarea deplină a competiției, iar competiția pe care o organizăm împreună cu partenerul nostru Adeplast își va desfășura, pe cale de consecință, ultimul act pe cel mai mare stadion al ţării”, scrie LPF pe site-ul propriu.

La 9 aprilie, preşedintele forului, Gino Iorgulescu, anunţa că finala Cupei Ligii Adeplast se va disputa pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. “Finala Cupei Ligii se va disputa la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici. Am avut intenţia să organizăm pe Arena Naţională, dar ţinând cont de conflictul Stelei cu suporterii şi de numărul de spectatori de la Târgu Jiu a trebuit să alegem un stadion mai mic. Aveam două posibilităţi, Ploieşti sau Giurgiu. Dar am ales Giurgiu pentru că am vrut să evităm şi conflictul dintre suporterii Stelei cu cei de la Petrolul”, spunea atunci Iorgulescu.

Citește și Analiză. Liga I, ca în NBA: Cele cinci finale care decid titlul, calificarea în Europa și cine merge în B

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă