21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleCupa Ligii debutează miercuri: Rapid - CSU Craiova și ASA Târgu-Mureș -...

Cupa Ligii debutează miercuri: Rapid – CSU Craiova și ASA Târgu-Mureș – CSMS Iași

Cupa Ligii debutează, miercuri, cu primul tur, în care vor juca patru echipe. FC Rapid întâlnește CSU Craiova, de la ora 18.00, în timp ce ASA Târgu-Mureș evoluează, împotriva CSMS Iași, de la ora 21.00.

Cupa Ligii, ajunsă la cea de a treia ediție, după cele din 1998 și 2000, debutează cu partidele între cele patru echipe nou promovate în Liga I. Cele două meciuri de miercuri reprezintă turul preliminar, câștigătoarele urmând să evolueze în optimile competiției.

Primul meci este cel de la ora 18.00, dintre FC Rapid și CSU Craiova. Câștigătoarea va evolua, în optimile Cupei Ligii, pe 19 iulie, de la ora 21.00, împotriva campioanei României, Steaua București.

Al doilea meci al zilei este cel dintre ASA Târgu-Mureș – CSMS Iași, de la ora 21.00. Echipa care se va impune va întâlni în optimi CFR Cluj, pe 20 iulie, de la ora 18.00.

FC Rapid a obținut promovarea în Liga I în ultimul moment, după ce a făcut apel la TAS, forul european dându-i câștig de cauză în litigiul cu FRF privind obținerea licenței pentru Liga I.

Cele mai citite

Starea de sănătate a lui Robert Fico este una “pozitivă”

Prognoza referitoare la evoluția stării de sănătate a premierului slovac Robert Fico după tentativa de asasinat "este încurajatoare", a declarat sâmbătă ministrul slovac al...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...
Ultima oră
Pe aceeași temă