10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleCupa Ligii Franței: PSG s-a calificat în semifinale, după ce meciul a...

Cupa Ligii Franței: PSG s-a calificat în semifinale, după ce meciul a fost întrerupt 15 minute

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Franţei, după ce a trecut de AS Saint-Etienne, la capătul unui meci cu incidente în tribune, care au izbucnit după ce Ibrahimovici a marcat unicul gol al partidei.

Incidentele au escaladat cu doar un sfert de oră înainte de finalul partidei, după ce Zlatan Ibrahimovici marcase un gol controversat, în minutul 72. Golul a fost marcat cu pieptul, mingea fiind respinsă de portarul Ruffier, după ce intrase în poartă cu toată circumferinţa, conform Mediafax.

Meciul a fost întrerupt în minutul 75, din cauza obiectelor aruncate din tribune către un arbitru asistent. Imediat după validarea golului, arbitrul de centru a decis întreruperea partidei, pentru că a fost atenţionat de un asistent că au fost aruncate diverse obiecte în direcţia sa. Arbitrii au mers la vestiare, însă jucătorii celor două echipe au rămas pe teren. După ce le-a cerut fanilor să se calmeze, antrenorul echipei Saint-Etienee, Christophe Galtier s-a îndreptat, alături de omologul său de la PSG, Laurent Blanc, spe vestiarul arbitrilor, pentru a-i convinge să revină pe teren. Meciul a fost reluat abia după 15 minute.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă