20 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăLifestyleCupa Mondială: Argentina lui Messi visează la semifinale

Cupa Mondială: Argentina lui Messi visează la semifinale

Naţionala de fotbal a Argentinei a început, de ieri, pregătirile pentru Cupa Mondială din Brazilia. Alături de starul Messi, argentinienii au planuri mari şi vor să ajungă în careul de aşi al turneului final de la Rio de Janeiro.

"Sperăm să ne numărăm printre primele patru. Și, dacă vom atinge acest stadiu, atunci vom dori mai mult", a declarat selecționerul Alejandro Sabella într-un interviu acordat cotidianului argentinian Clarin.

"Nu pot promite trofeul, însă pot promite că vom face totul pentru a-l aduce acasă", a adăugat Sabella, care a început pregătirile cu 25 dintre cei 26 de jucători incluși în lotul preliminar pentru Mondialul brazilian.

Singurul absent este Angel Di Maria, care a câștigat sâmbătă Liga Campionilor cu Real Madrid. Acesta urmează să ajungă azi în Argentina, după care este învoit până vineri pentru a-și vizita familia în orașul său natal, Rosario.

Restul echipei "albiceleste" a sosit luni la centrul de pregătire al Federației argentiniene de la Ezeiza, lângă capitala Buenos Aires. După examenul medical, Messi și colegii săi au servit micul dejun, iar apoi au avut o discuție cu Sabella, înaintea primului antrenament, efectuat cu porțile închise, scrie Agerpres.

În stagiul d epregătire, Argentina are programate două jocuri amicale, cu Trinidad-Tobago (4 iunie) și Slovenia (7 iunie), înainte de a se deplasa pe 9 iunie la Belo Horizonte, unde trupa lui Sabella var avea "cartierul general" pe durata Cupei Mondiale.

La turneul final, Argentina va evolua în Grupa F, alături de Bosnia-Herțegovina, Iran și Nigeria.

 

Cele mai citite

Ferma Vieții din Homorâciu, locul unde oamenii sunt toți „ una cu natura”. Eveniment special dedicat pasionaților de rulote între 16-19 mai

Ferma Vieții din Homorâciu este o așezare, deja o comunitate, unde de patru ani „se dă viață” visurilor și „se face viața mai bună”...

Peste 1000 de candidați au promovat primele runde ale Concursului național organizat de ANFP

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a publicat rapoartele finale ale Concursului național extins. Primele runde, desfăşurate în perioada februarie – aprilie 2024, au...

Rețelele Politice ale lui Nicușor Dan: Influența USR în Primăria București

În mandatul lui Nicușor Dan ca primar al Capitalei, bucureștenii nu au avut parte de proiectele și investițiile necesare pentru rezolvarea problemelor locale. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă