17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleCupa Mondială: Olanda - Costa Rica, al doilea sfert de finală

Cupa Mondială: Olanda – Costa Rica, al doilea sfert de finală

Olanda și Costa Rica s-au calificat în cel de-al doilea sfert de finală a Cupei Mondiale, după ce batavii au trecut de Mexic, iar americanii de Grecia. Sfertul de finală Olanda – Costa Rica se va disputa pe 5 iulie, de la ora 23.00.

După ce olandezii i-au învins pe mexicani cu 2-1, a venit rândul naționalei din Costa Rica să se impună în fața Grecilor, la loviturile de departajare. Costa Rica – Grecia a fost a doua optime decisă la lovituri de la 11 metri, după Brazilia – Chile. Costa Rica s-a impus cu scorul de 5-3 la penalty-uri, după ce în timpul regulamentar de joc scorul a fost 1-1.

Grecii au egalat cu 3 minute înainte de finalul partidei, printr-un gol al lui Sokratis. Dacă pentru greci egalarea nu a adus și salvarea de la eliminare, în celălalt meci soarta partidei a fost una dramatică. Olandezii au întors scorul cu mai puțin de 10 minute înainte de final.

Primele echipe care au ajuns în sferturile de finală au fost Brazilia și Columbia, care se vor întâlni pe 4 iulie, de la ora 23.00.

 

Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă