16.5 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleCupa Mondială, program 17 iunie: Belgia, la debut, Brazilia, mai aproape de...

Cupa Mondială, program 17 iunie: Belgia, la debut, Brazilia, mai aproape de optimi

Cupa Mondială din Brazilia încheie prima etapă pe data de 17 iunie, atunci când au loc meciurile din ultima grupă, printre ca și Belgia – Algeria. Primul meci al etapei a doua din faza grupelor este un clasic Brazilia – Mexic, care anunță mult spectacol.

Naționala Belgiei, care se află într-o creștere continuă de formă, debutează tot în această seară la Cupa Mondială, în grupa H, împotriva unui adversar care nu îi poate pune prea mari probleme, Algeria. Partida, desfășurată la Belo Horizonte, începe la ora 19.00.

Naționala Belgiei, care are al șaselea cel mai scump lot de la Mondial, cu o valoare estimată la circa 510 milioane dolari, s-a calificat la turneul final după o campanie fulgerătoare, în care a terminat pe primul loc în grupa A, cu 26 de puncte, cu 2 mai puține față de Olanda și Germania.

Belgia este de așteptat să producă o surpriză anul acesta, la Cupa Mondială. Cu excepția Mondialului din 1986, când a terminat pe locul 4, Belgia nu a mai reușit niciodată să depășească optimile. La acest turneu ar putea avea noroc în optimi, în cazul în care va termina grupa pe primul loc. Echipa de pe locul 2 din G, cel mai probabil Portugalia, este un adversar pe de același calibru.

În aceste condiții Belgia, antrenată de Marc Wilmots, are toate șansele să câștige la scor partida cu Algeria. Desigur, nici naționala algeriană nu este una de subestimat, având în vedere că a învins cu destul de multă ușurință prima reprezentativă a României, scor 2-1, în turneul din Elveția.

Celălalt meci al grupei H, Rusia – Coreea de Sud, se va desfășura începând de la ora 01, în dimineața zilei de 18 iunie.

Program Cupa Mondială, 17 iunie

Grupa H: Belgia – Algeria (ora 19.00, Belo Horizonte)

Grupa A: Brazilia – Mexic (ora 22.00, Fortaleza)

Grupa H: Rusia – Coreea de Sud (ora 01.00, Cuiaba)

Cele mai citite

După căpșuni franțuzești, orez sârbesc și gulaș unguresc, avionul lui Xi a avut propulsie bio

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Republicii Populare Chineze și al Partidului Comunist Chinez, Xi Jinping, a avut noroc că avioanele de linie supersonice nu au...

După căpșuni franțuzești, orez sârbesc și gulaș unguresc, avionul lui Xi a avut propulsie bio

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Republicii Populare Chineze și al Partidului Comunist Chinez, Xi Jinping, a avut noroc că avioanele de linie supersonice nu au...

Gorghiu, la ortopedie, cu întinderi la limbă și creier, după ce s-a jucat cu limba română

Ilustrație: Marian Avramescu Ministra Justiției, Alina Gorghiu, o ia pe urmele marelui actor Florin Piersic, fiind nevoită să treacă pe la ortopedie. Aceasta, după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă