11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleCupa Mondială:Nigeria s-a calificat în optimi

Cupa Mondială:Nigeria s-a calificat în optimi

Nigeria s-a calificat în optimile Cupei Mondiale din Brazilia după ce a încheiat pe doi grupa F, cu patru punncte. Nigeria a pierdut ieri cu 2-3 în faţa liderului grupei, Argentina.

Golurile argentinienilor au fost marcate de Messi –minutul 3 şi minutul 45+1 şi Rojo '50, în timp ce pentru nigerieni a înscris Musa, în minutele 4 şi 47, potrivit Mediafax.

În celălalt meci al grupei F, Bosnia – Herţegovina a învins Iran, scor 3-1. Pentru Bosnia au marcat Dzeko '23, Pjanici '59 şi Vrsajevici '83, iar pentru Iran a înscris Ghoochanneijhad '82.

Clasamentul final al grupei F este următorul: 1. Argentina – 9 puncte, 2. Nigeria – 4 puncte, 3. Bosnia-Herţegovina – 3 puncte, 4. Iran – 1 punct.

Argentina va întâlni în optimile de finală ocupanta locului secund din grupa E, Elveţia,  iar Nigeria va întâlni câştigătoarea grupei E, Franţa.

 

Cele mai citite

Ucrainenii au atacat o rafinărie rusă cu drone la aproape 1200 km de graniță

Un atac ucrainean cu dronă a vizat o rafinărie rusă din republica Başchiria, situată la o distanţă de aproape 1.200 km de graniţa cu...

Ciolacu laudă primarii și președinții de Consilii Județene pentru stabilitatea țării

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că stabilitatea este asigurată de primari și președinții de Consilii Județene, nu de premieri, care se schimbă frecvent. Șeful...

Robert Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, are probleme serioase de sănătate înainte de alegerile prezdențiale

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi candidat independent la preşedinţia Statelor Unite, a suferit de grave probleme de sănătate...
Ultima oră
Pe aceeași temă