10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCupa României: Peste 30 de dosare penale, după meciul U Cluj -...

Cupa României: Peste 30 de dosare penale, după meciul U Cluj – Steaua

Jandarmeria Capitalei a sesizat poliția în cazul a 33 de suporteri, care au comis mai multe infracțiuni, în cadrul finalei Cupei României, câștigată de Steaua, scor 3-0, în fața echipei Universitatea Cluj.

Cei 33 suporteri s-au ales cu dosar penal după ce au comis fapte precum: deținerea și folosirea de materiale pirotehnice fără drept (27 persoane), deținere de droguri de mare risc (5 persoane), port de obiecte interzise sau arme albe (1 persoană).

Jandarmeria a dat 14 amenzi în valoare totală de 8.250 lei pentru încercarea de pătrundere în arena sportivă cu nerespectarea normelor de acces, pentru nerespectarea de către agenţii de ordine ai firmei de securitate a obligaţiilor, pentru introducerea în arena sportivă a unor mesaje cu conţinut obscen şi pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare, conform unui comunicat.

Un incident a avut loc într-un mall din București, unde un tânăr, în vârstă de 22 de ani, încerca să vândă peste 700 de materiale pirotehnice. El a fost imobilizat de forțele de ordine, iar marfa a fost confiscată.

Aproape 40.000 de suporteri s-au aflat pe Arena Națională la finala Cupei României Timișoreana. Steaua a câștigat, duminică seara, eventul, după ce și-a trecut în palmares, în acest an, atât campionatul, cât și Cupa.

Citește și Steaua a câștigat Cupa României, scor 3-0 cu U Cluj. Event, reușit la despărțirea de Gâlcă

 

 

 

Cele mai citite

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu a fost delegată de UEFA la partida Chelsea – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin, programată sâmbătă, 27 aprilie, de...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Puntea dintre jocurile virtuale și cele fizice

În peisajul jocurilor de noroc online, apariția cazinourilor live mobile a apărut ca o punte semnificativă între domeniul virtual și experiența tradițională a cazinourilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă