10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleCupa Spaniei: Altetico a eliminat-o pe Real Madrid. Barcelona a trecut de...

Cupa Spaniei: Altetico a eliminat-o pe Real Madrid. Barcelona a trecut de Elche ca în curtea școlii

Atletico Madrid va întâlni FC Barcelona în sferturile Cupei Spaniei, după ce a eliminat, în optimi, Realul lui Carlo Ancelotti, scor 2-0/2-2. Catalanii s-au calificat și ei, fără emoții, după ce au eliminat Elche cu scorul general de 9-0.

Atletico își asigurase calificarea încă din meciul tur, când au învins-o pe Real cu scorul de 2-0. Galacticii, chiar și cu Ronaldo pe teren, nu au mai putut întoarce scorul pe Santiago Bernabeu. Golurile au fost marcate, joi seara, de Sergio Ramos '20 şi Cristiano Ronaldo '54 pentru Real Madrid, respectiv Fernando Torres '1, '46 pentru Atletico. Astfel "El Nino" a revenit în forță la Atletico, prin cele două goluri marcate. Torres a fost împrumutat de fost sa echipă, de la Chelsea, în această iarnă.

În celălalt meci, Barcelona s-a impus din nou la scor în fața lui Elche, de această dată în delasare și mai ales fără vedetele echipei. Golurile au fost marcate de Mathieu '20, Sergi Roberto '40, Pedro '43 (penalti) şi Adriano '90+1, jucători obișnuiți în ultimul timp mai mult cu banca de rezerve. În tur, FC Barcelona s-a impus cu scorul de 5-0.

În sferturile Cupei Spaniei s-au mai calificat echipele FC Sevilla, Espanol Barcelona, Levante, Villarreal, Athletic Bilbao şi Getafe.

Meciul tur, din sferturi, dintre FC Barcelona și Atletico se dispută pe Camp Nou, pe data de 21 ianuarie. Fosta echipă a lui Contra, Getafe, va juca împotriva lui Villarreal, la aceeași dată.

Cele mai citite

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă