6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleDan Petrescu neagă că ar fi fost dat afară de la Al...

Dan Petrescu neagă că ar fi fost dat afară de la Al Arabi

Tehnicianul Dan Petrescu neagă zvonurile privind demiterea sa de la clubul Al Arabi, din Qatar. Românul declară că are antrenament cu elevii săi pentru a pregăti următorul meci din campionat.

"Maine am antrenament, nu e nimic adevarat", a declarat Petrescu pentru ProTV. Presa arabă anunța, luni, demiterea românului de la cârma echipei, după ce în 11 etape "Bursucul" ar fi înregistrat doar 3 victorii.

Presa arabă scria că Dan Petrescu ar fi urmat să fie înlocuit de Jose Daniel Carreno, din Uruguay. De asemenea românul urma să primească o despăgubire de nu mai puțin de 2 milioane de dolari din partea arabilor ca urmare a rezilierii contractului său. Speculațiile apărute în presă au fost întreținute și de discuțiile pe care Petrescu le-ar fi purtat cu oficialii lui Kuban Krasnodar, din Rusia, echipă pe care a mai pregătit-o de-a lungul timpului și la care ar putea revenil.

Dan Petrescu a semnat cu Al Arabi la începutul acestui sezon și are un contract în valoare de 3 milioane dolari anual. După 11 etape Al Arabi ocupă locul 8 în Qatar Stars League, cu 14 puncte. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă