16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleDan Petrescu vrea să se întoarcă în Rusia. Anunțul făcut de impresarul...

Dan Petrescu vrea să se întoarcă în Rusia. Anunțul făcut de impresarul său

Dan Petrescu vrea să revină în fotbalul din Rusia, după ce a fost demis de pe banca tehnică a formației Al Arabi. Românul a primit oferte din mai multe țări, printre Anglia și Italia.

Impresarul tehnicianului român, Nicolae Pîrnău, a declarat că Petrescu vrea să revină în Rusia și nu la Amkar Perm, singura grupare din prima ligă rămasă fără antrenor.

"Dan a părăsit Qatarul şi este acum la Bucureşti. Nu vreau să vorbesc despre sume, dar pot spune că părţile (nr. – Dan Petrescu şi clubul Al Arabi) s-au pus de acord, totul e bine, nimeni nu se poate plânge. Negociem cu mai multe cluburi din Anglia şi Italia, dar este şi o propunere din Rusia, de la o grupare din prima ligă. Dan a spus că vrea să se întoarcă în Rusia, aşa că este o prioritate această direcţie. Şi nu este vroba de Amkar Perm", a declarat Pîrnău, conform presei ruse, citată de Mediafax.

Dan Petrescu a semnat la începutul lunii iunie un contract pe doi ani cu gruparea Al-Arabi din Qatar. Însă echipa nu a avut rezultate scontate de conducerea clubului, astfel că Petrescu a fost demis la începutul lunii decembrie.

Antrenorul Dan Petrescu a mai pregătit în Rusia echipa Kuban Krasnodar, din 29 decembrie 2009, când formaţia evolua atunci în liga a II-a, până în 17 august 2012. El a reuşit promovarea echipei după primul sezon, apoi a fost foarte aproape de a termina pe un loc care să-i asigure participarea în Liga Europa.

Din 18 august 2012, el a preluat conducerea tehnică a formaţiei Dinamo Moscova, de unde a fost demis la 8 aprilie 2014.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă