12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleDănciulescu: Steaua se poate considera calificată în play-off-ul Ligii Campionilor

Dănciulescu: Steaua se poate considera calificată în play-off-ul Ligii Campionilor

Ionel Dănciulescu, director general al FC Dinamo, a declarat că Steaua se poate considera deja calificată în play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor. El consideră că rezultatul 2-2, obținut de steliști în deplasare, cu Aktobe, ar trebui să le asigure un retur mai ușor pe Arena Națională. 

"Steaua a obţinut un rezultat bun. Jocul a lăsat un pic de dorit, dar eu cred că sunt calificaţi fără probleme. Petrolul şi Astra au meciuri grele, dar sperăm să se califice toţi pentru că avem nevoie de puncte pentru coeficienţii UEFA. Asta va ajuta fotbalul românesc să aibă cât mai multe echipe în cupele europene", a declarat Dănciulescu, conform Mediafax.

Și antrenorul Flavius Stoican, de la marea rivală a steliștilor, FC Dinamo, consideră că rezultatul de 2-2 din deplasare, cu Aktobe, este unul bun. Totuși el a remarcat că stelștii nu au reușit un joc de calitate în Kazahstan.

Echipa Steaua a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), partida susţinută, miercuri, în deplasare, în faţa formaţiei FK Aktobe (Kazahstan), contând pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Returul va avea loc în 6 august, de la ora 20.30, la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Cele mai citite

Ruptură totală între Ciolacu și Piedone: Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Ciolacu îi transmise joi lui...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă