11.5 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleDeschamps, după Franța - Honduras 3-0: Tehnologia pe linii porții este foarte...

Deschamps, după Franța – Honduras 3-0: Tehnologia pe linii porții este foarte bună

Franța a învins naționala Hondurasului, scor 3-0, în grupa E, la Cupa Mondială din Brazilia. Pentru validarea unui dintre goluri a fost solicitată tehnologia pe linia porții, Goal-Control 4-D, despre care selecționerul francez, Didier Deschamps, a declarat că este foarte utilă.

"Este un lucru foarte bun. Golul este valabil, arbitrul a primit semnal. Dar problema este că pe ecran nu a fost arătată mai întâi faza bună. Pot să-i înțeleg pe cei de pe banca Hondurasului, erau foarte nervoși. Dacă trebuia să se arate o imagine, trebuia să fie cea bună", a declarat Deschamps.

Tehnologia de validare a golurilor a fost folosită la a doua reușită a Franței, când Benzema a trimis un balon în bară, care apoi a fost trimis în propria poartă de goalkeeperul Hondurasului. Acesta a fost primul gol din istorie validat cu tehnologia pe linia porții.

Golurile Franței au fost marcate de Benzema '45 (penalti), '72 și Valladares '48 (autogol). ​Wilson Palacios (Honduras) a fost eliminat în minutul 43 pentru cumul de cartonașe. În urma faultului în careu al lui Palacios a fost acordat penalty-ul din care Benzema a deschis scorul.

Echipa folosită de Didier Deschamps: Lloris – Debuchy, Varane, Sakho, Evra – Cabaye (Mavuba '65), Matuidi, Pogba (Sissoko '57) – Valbuena (Giroud '78), Benzema, Griezmann. Selecţioner: Didier Deschamps

Echipa Hondurasului: Valladares – Beckeles, Bernardez (Chavez '46), Figueroa, Izaguirre – Wilson Palacios, Garrido – Nájar (Claros '58), Espinoza – Costly, Bengtson (Garcia '46). Selecţioner: Luiz Suarez

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă