18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleDinamo, sancționată după derby-ul cu Steaua. Cât va plăti pentru episodul "petarda"

Dinamo, sancționată după derby-ul cu Steaua. Cât va plăti pentru episodul “petarda”

Comisia de Disciplină a FRF a amendat clubul FC Dinamo cu 10.000 lei în urma incidentelor de la derby-ul cu Steaua. Fanii clubului din Ștefan cel Mare au aruncat o petardă în teren, în apropierea unor jucători și a arbitrului Hațegan.

"În baza art. 82, raportat la art. 83.2.b din RD, cu aplicarea Hotărârii Comitetului de Urgenta al FRF nr.18/26.08.2014, se sancționează clubul FC Dinamo 1948 cu o penalitate sportivă de 5.000 lei. În baza art. 82, raportat la art. 83.2.d din RD, cu aplicarea Hot. C.U. Nr.18/26.08.2014, se sancționează clubul FC Dinamo 1948 cu o penalitate sportivă de 10.000 lei. În baza art. 45.1 din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 cu penalitatea cea mai gravă, respectiv penalitate sportivă de 10.000 lei", anunță Comisia de Disciplină.

Un incident care se putea termina tragic a avut loc în minutul 51, la executarea unei lovituri libere a lui Dinamo. În momentul în care centralul Ovidiu Hațegan aranja zidul, o petardă a fost aruncată pe teren chiar lângă arbitru. În apropiere se aflau și steliștii Adrian Popa şi Sulley Muniru.

Din sectorul galeriei dinamoviste a mai fost aruncat un scaun și de asemenea suporterii au aprins mai multe torțe, care au dus la incendierea unui banner. 

Steaua Bucureşti a remizat în partida care conta pentru un meci pe teren propriu, scor 0-0, în cadrul etapei a V-a a Ligii I. La partida de pe Arena Naţională au asistat aproximativ 28.000 de spectatori, dintre care 8.000 de fani dinamovişti.

Cele mai citite

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

ELCEN o acuză pe Firea că a mințit la Realitatea Plus, în legătură cu falimentul RADET

Se încearcă din nou inducerea în eroare a opiniei publice în sensul în care ELCEN este considerată cauza falimentului RADET, transmit reprezentanții Electrocentrale București. Vă...
Ultima oră
Pe aceeași temă