21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleDinamo a finalizat transferul lui Gicu Grozav. Jeremy Bokila e și el...

Dinamo a finalizat transferul lui Gicu Grozav. Jeremy Bokila e și el pe listă

FC Dinamo a încheiat transferul atacantului Gheorghe Grozav, care și-a reziliat contractul cu formaţia rusă Terek Groznîi. Dinamoviștii mai au însă încă o țintă la clubul rus, Jeremy Bokila.

Managerul general al FC Dinamo, Daniel Stanciu, spune, potrivit site-ului oficial al clubului, că și-a dorit foarte mult să-l aducă pe Grozav și că vrea să mai aducă încă un jucător de la acest club. "Mi-am dorit foarte mult transferul lui Gicu Grozav. Este un jucător de mare valoare, iar dacă va confirma la Dinamo este un câştig naţional şi pentru prima reprezentativă a României. M-au ambiţionat declaraţiile oamenilor din fotbal care spuneau că nu avem şanse să rezolvăm transferul lui Grozav. Le mulţumesc prietenilor mei de la Terek Groznîi prin intermediul site-ului oficial! Vom continua, cu siguranţă, colaborarea pe care o avem cu clubul din Rusia pentru că îmi doresc foarte mult încă un jucător de la Terek."

Cu toate că nu spune despre ce jucător este vorba, Stanciu este în negocieri cu Terek pentru Jeremy Bokila, fost golgheter al Ligii I când evolua la Petrolul. 

Citeșteș și Transferul lui Schurrle, de la Chelsea la Wolfsburg, face gaură în bugetul Volkswagen. Câte mașini trebuie să vândă nemții

"Sunt foarte bucuros că s-a rezolvat situaţia mea şi că voi juca în tricoul lui Dinamo cel puţin în acest retur de campionat. Mi-am dorit foarte mult să ajung la Dinamo, să joc şi să marchez cât mai multe goluri în Ştefan cel Mare. Îmi doresc să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele şi, aşa cum am mai spus, sper să reintru în vederile selecţionerului. Abia aştept să debutez pentru Dinamo în faţa propriilor suporteri şi să simt sprijinul fanilor, care şi-au demonstrat întotdeauna devotamentul faţă de club. Mă gândesc la derbiul cu Steaua şi sper să marchez golul victoriei", a afirmat și Gheorghe Grozav.

Gheorghe Grozav a evoluat pentru Unirea Alba Iulia, Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești, iar în străinătate a îmbrăcat tricoul cluburilor Standard Liege (Belgia) și Terek Groznyi (Rusia), fiind primul fotbalist român din Liga a II-a, convocat la echipa națională de tineret a României. Pentru prima reprezentativă a României a marcat chiar la debut, în meciul amical cu Elveția. Cel mai important gol rămâne golul marcat la Istanbul în partida Turcia – România, în preliminariile Campionatului Mondial, încheiată cu victoria tricolorilor, 1-0.

Pentru echipa naţională a României, Grozav a evoluat în 18 partide şi a marcat 3 goluri. În Liga I, atacantul a evoluat pentru Unirea Alba Iulia, Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti, fiind legitimat în străinătate şi la Standard Liege şi Terek Groznîi.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

România are cea mai mare evaziune, dar nu sunt cele mai mici taxe, așa cum susține premierul

România are cea mai mare evaziune fiscală din Uniunea Europeană, potrivit datelor Eurostat, însă la capitolul cele mai mici taxe, suntem de departe statul...

Poliția din SUA, din nou în centrul unui scandal. Un nou caz ,,George Floyd” s-a petrecut recent

Poliția americană este din nou în centrul unui scandal după ce a arestat pe 18 aprilie un bărbat de culoare. În timpul operațiunii din...
Ultima oră
Pe aceeași temă