10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleDinamo a plecat în Turcia pentru turneul de pregătire. Lotul lui Teja...

Dinamo a plecat în Turcia pentru turneul de pregătire. Lotul lui Teja include și cel mai nou transfer

Echipa Dinamo a plecat, miercuri, în Turcia, pentru primul stagiu de pregătire din anul 2015. Lotul pe care Teja îl va avea la dispoziție va cuprinde 24 de jucători, printre care și cel mai nou transfer al clubului.

"Lotul dinamoviștilor, sub conducerea noului antrenor principal Mihai Teja, a plecat astăzi în Turcia pentru primul stagiu de pregătire centralizată în 2015. Echipa din Ștefan cel Mare se va instala în această după-amiază la Hotel „Starlight” din Side și va disputa patru meciuri amicale în Turcia, conform programului comunicat prin intermediul site-ului oficial al clubului", se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial al clubului. 

Lotul folosit de Teja în Turcia:

Portari: Traian Marc, Vlad Muțiu, Mihai Plăcintă
Fundași: Ștefan Bărboianu, Fai Collins, Ionuț Nedelcearu, Alexandre Durimel, Alin Dudea, Steliano Filip, Andrei Radu
Mijlocași: Valentin Lazăr, Cosmin Matei, Patrick Petre, Mansaly Boubacar, Hatem Abd Elhamed, Ionuț Șerban, Raul Krausz, Dorin Rotariu, Bogdan Gavrilă, Andrei Tîrcoveanu
Atacanți: Marius Niculae, Marius Alexe, Kamil Bilinski, Henrique de Jesus Bernardo

Nu vor face deplasarea în Turcia fundaşul Andrei Cordoş, care îşi caută o altă echipă şi atacantul Gheorghe Grozav, care a ajuns la o înțelegere cu dinamoviștii pentru un eventual transfer în Ștefan cel Mare, dar care nu și-a rezolvat încă litigiul cu rușii de la Terek Groznîi.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă