16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleDinamo a semnat cu un atacant brazilian, trecut pe Târgu Mureș și...

Dinamo a semnat cu un atacant brazilian, trecut pe Târgu Mureș și Oțelul

Dinamo a încheiat al treilea transfer din această iarnă, după ce a semnat cu brazilianul Henrique de Jesus Bernardo, care a evoluat ultima dată la ASA Târgu Mureș.

După ce au venit, în Ștefan cel Mare, jucătorii Marius Niculae și Hatem Abd Elhamed, dinamoviștii au reușit să-l aducă, în această iarnă, și pe Henrique, la un moment dat cel mai important atacant al Oțelului Galați. Daniel Stanciu, managerul FC Dinamo, a declarat că Henrique s-a adaptat deja la fotbalul din România și că se așteaptă de la el să ajute clubul să înscrie cât mai multe goluri.

"Transferul la Dinamo este un pas important în cariera mea. Sunt foarte bucuros că voi îmbrăca tricoul unui club mare al României, cu suporteri extraordinari. Iubesc fotbalul ofensiv și sper să readucem echipa în fruntea clasamentului. Îmi doresc enorm să câștig un trofeu cu Dinamo" a declarat noul atacant al dinamoviștilor.

“Henrique a confirmat în fotbalul românesc că este un atacant de careu, un marcator. Dinamo are nevoie de fotbaliști ofensivi de valoare și suntem încrezători că se va adapta foarte repede în Ștefan cel Mare”, a completat pentru site-ul oficial al clubului și directorul sportiv Ionel Dănciulescu.

Mihai Teja, antrenorul lui Dinamo, îl va primi la lot pe Henrique în cantonamentul din Turcia, programat în perioada 14-25 ianuarie.

Henrique, care va împlini 28 de ani pe 19 ianuarie, a cunoscut cea mai bună formă a carierei sale în România, unde a evoluat pentru Oțelul Galați (2013-2014, 20 meciuri/8 goluri) și ASA Târgu Mureș (2014-2015, 8 meciuri/1 gol). El are în palmares și o Cupă a Braziliei, câștigată în 2009, cu echipa Corinthians Paulista. Între 2009-2012 a evoluat în Portugalia, unde a marcat 5 goluri în 35 partide.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

Europa League: Leverkusen, aproape de finală. Remiză în meciul dintre Marseille și Atalanta

Noua campioană a Germaniei Bayer Leverkusen este cu un pas în finala Europa League, după ce a învins-o în deplasare pe AS Roma cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă