14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleDinamo învinsă de Astra Giurgiu, scor 0-1

Dinamo învinsă de Astra Giurgiu, scor 0-1

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0) de echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, joc la care a fost omagiat Cătălin Hâldan, căpitanul dinamovist care a decedat în urmă cu 15 ani.

Golul a fost marcat de Teixeira, în minutul 83.

0-1: Queiros pasează de pe partea dreaptă la Enache, acesta îl găseşte în mijlocul careului pe Teixeira, care înscrie cu un şut pe sub portarul Cerniauskas.

FC Dinamo București: Cerniauskas – Fai, Puljici, Mevlja, Filip – Anton (Essombe '70), Van Haaren (Nedelcearu '66) – Gavrilă (Ghomsi '57), Rotariu, Matei – Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic.

AFC Astra Giurgiu: Lung – Queiros, V. Găman, Geraldo Alves, J. Morais – Lovin, Teixeira (Gouriye '90+2) – Enache, Boldrin, De Amorim (Boubacar '79) – Budescu (Florea '87). Antrenor: Marius Șumudică.

Cartonaşe galbene: Anton '66, Van Haaren '46, Matei '13, Rotariu '61, Filip '81, Nedelcearu '85 / Queiros '41, Teixeira '19

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe – Iulian Călin.

Observatori: Aron Huzu, Constantin Stătescu.

La meci au asistat 20.360 de spectatori.

Înaintea partidei, pe ecranele de la Arena Naţională s-a difuzat un film cu imagini din viaţa lui Cătălin Hâldan.

Galeria PCH a avut steaguri cu chipul lui Hâldan, precum şi două bannere mari care formau mesajul: "În numele căpitanului Dinamo se luminează". De jur împrejur, la inelul 2 al arenei câte un membru al galeriei a aprins torţe albe şi roşii. În apropierea acestora se aflau câte un jandarm şi un pompier.

Jucătorii formaţiei Astra Giurgiu au intrat pe teren cu un banner pe care scria: "Odihneşte-te în pace, căpitane". Fotbaliştii au pus bannerul pe teren, în faţa galeriei dinamoviste. Căpitanul Astrei, Constantin Budescu, a pus o coroană din partea clubului giurgiuvean în faţa peluzei PCH.

Fanii de la peluza sud au afişat un banner cu mesajul: "Cu sufletele goale cântăm, trăim doar pentru tine căpitane".

La pauză, căpitanii tuturor echipelor de copii şi juniori de la Dinamo au primit câte o banderolă cu chipul lui Cătălin Hâldan. În timp ce copiii şi juniorii primeau banderolele, peluza PCH a afişat următorul banner: "Omul este trecător şi trupul său în pulbere se schimbă, dar ce a clădit în viaţă devine nemuritor, iar tu copile priveşte în oglindă, căci şi tu dacă lupţi poţi vedea un învingător".

În minutul 75, care a marcat împlinirea a 15 ani de la decesul lui Cătălin Hâldan, întreg stadionul a aplaudat.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă