20 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăLifestyleDinamo s-a calificat în finala Cupei Ligii, după ce a învins Steaua

Dinamo s-a calificat în finala Cupei Ligii, după ce a învins Steaua

Echipa Dinamo s-a calificat în finala Cupei Ligii Adeplast, miercuri seara, după ce a învins, formaţia Steaua, cu scorul de 3-1 (1-0), informează Agerpres.

Dinamo, care în tur s-a impus cu scorul de 4-1, a câștigat prin golurile marcate de Dan Nistor (37), Patrick Petre (74) și Sergiu Hanca (82 — penalty), pentru Steaua punctând Denis Alibec (64 — penalty).

Echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare a ajuns la trei victorii consecutive în derby-urile cu Steaua, care nu a mai câștigat de 10 meciuri în fața marii rivale.

În finală, pe 20 mai, Dinamo o va întâlni pe ACS Poli Timișoara, care a trecut în penultimul act de ASA Târgu Mureș, cu 4-2 în deplasare și 3-1 pe teren propriu.

 

Cele mai citite

Nicușor Dan: Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi că Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei, el precizând că sunt alegeri într-un singur...

EXCLUSIV. Pasivitatea Ministerului Turismului a condus compania statului LIDO SA în faliment. Blat în favoarea afacerii fostului ministru Bogdan Drăgoi?

Numiri cu întârziere ale administratorilor speciali, schimbări suspecte ale acestora și lipsa unei apărări firești în instanțe sunt doar o parte dintre deciziile luate...

SUA vor lua măsuri după ce Georgia a adoptat legea controversată privind “influenţa străină”

Statele Unite(SUA) examinează "măsuri" de retorsiune după ce Georgia a votat o lege controversată privind "influenţa străină", a afirmat miercuri şeful diplomaţiei americane, Antony...
Ultima oră
Pe aceeași temă