13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleDinamo și-a adus portar pentru Liga Campionilor. Ce lovitură i-a dat Stelei

Dinamo și-a adus portar pentru Liga Campionilor. Ce lovitură i-a dat Stelei

FC Dinamo a perfectat transferul lituanianului Vitautas Cerniauskas, jucător cu mare experiență în Liga I. Mutarea vine ca o lovitură dată Stelei, club care a fost foarte aproape să-l transfere anul trecut.

Vitautas Cerniauskas, care a jucat ultima dată pentru polonezii de la Korona Kielce, a semnat cu Dinamo un contract pe un an, cu drept de prelungire, anunță clubul din Ștefan cel Mare pe site-ul propriu.

În vârstă de 26 de ani, internaționalul lituanian, s-a aflat pe lista de transferuri a Stelei, în 2014, când roș-albaștrii își construiau lotul pentru atacarea grupelor Ligii Campionilor. În locul său, a ajuns în Ghencea conaționalul său, Arlauskis, devenit o dată cu transferul la Steaua titular al naționalei lituaniene.

Cerniauskas şi-a început cariera la FK Ekranas, pentru care a evoluat între 2008-2010. El a câştigat trei titluri de campion şi Cupa Lituaniei.

Cerniauskas a jucat, în Liga I, la FC Vaslui (2010-2014), unde a adunat 54 de meciuri. În 2014 s-a transferat la Korona Kielce, pentru care a jucat în 35 de partide.

Citește și Rădoi debutează pe banca Stelei. Care este echipa de start la primul său meci

Cele mai citite

Allen Coliban(USR) îl provoacă pe George Scripcaru(PNL-PSD) la o dezbatere privind viitorul Brașovului

Primarul USR al Braşovului, Allen Coliban, care candidează pentru un nou mandat, l-a provocat, sâmbătă, la o dezbatere privind viitorul oraşului pe principalul său...

Bărbatul acuzat de tentativă de asasinat asupra premierului slovac Robert Fico a fost plasat în arest preventiv

Un tribunal slovac a decis sâmbătă plasarea în arest preventiv a bărbatului acuzat de tentativă de asasinat împotriva prim-ministrului Robert Fico, a declarat purtătoarea...

Polonia investește în securizarea şi întărirea frontierei estice. “Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloţi”

Prim-ministrul Donald Tusk a anunțat sâmbătă că Polonia va aloca peste 2 miliarde de euro pentru consolidarea și securizarea frontierei sale estice, aceasta fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă