16.4 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăLifestyleDinamoviştii vor să se ţină cont de criteriul sportiv

Dinamoviştii vor să se ţină cont de criteriul sportiv

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican a declarat că în cazul lui Dinamo ar trebui să se ia în calcul şi criteriul sportive când vine vorba de participarea în Liga Europa.

"Ce pot să comentez eu? Nu e o veste care să ne bucure. Nu ştiu dacă e vorba de răutate, probabil că sunt acte care îl fac să procedeze astfel. Nu este uşor pentru noi, am fi bucuroşi dacă am juca în Europa League, pentru asta am muncit un an de zile, pentru asta ne dorim să creştem. Dar dacă asta e situaţia nu dezarmăm. Eu mi-aş dori să primeze criteriul sportiv, dar nu se fac lucrurile aşa cum ne dorim. Important este să primeze criterul sportiv, dar nici celelate lucruri nu sunt de neglijat", a declarat Stoican, scrie Mediafax.

Directorul Sistemului Naţional de Licenţiere al FRF, Viorel Duru, a declarat, azi, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă o informare scrisă a conducerii FC Dinamo după ce a solicitat intrarea în insolvenţă, el precizând că în funcţie de răspuns va cere retragerea licenţei pentru cupele europene.

"Clubul trebuie să ne raporteze solicitarea făcută. Dacă va raporta că a solicitat intrarea în insolvenţă, conform articolului 13 din regulament, licenţiatorul poate retrage licenţa unui club care nu mai îndeplineşte condiţiile de licenţiere. Dacă Dinamo va informa licenţiatorul că a solicitat intrarea în insolvenţă, voi propune retragerea licenţei clubului Dinamo pentru participarea în cupele europene şi urmează procedura", a spus Duru.

 

 

 

Cele mai citite

Ajutorul pentru Ucraina produce divergențe între România și SUA. Președintele Iohannis ar ceda un sistem Patriot dar vrea ceva “în schimb”

Președintele României, șeful Senatului, șeful Guvernului și ministrul Apărării au opinii divergente cu privire la cererea formulată de Statele Unite ca România să cedeze...

Ciolacu, despre creşterile de preţ: Din punctul meu de vedere, nu au niciun fundament economic

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Constanţa, întrebat despre produsele cărora li s-a micşorat cantitatea şi sunt vândute la acelaşi preţ ca înainte...

Interpol l-a plasat în căutare internațională pe Mohamed Amra, ai cărui complici au ucis doi polițiști

Organizația internațională a poliției, INTERPOL, l-a plasat la rubrica "Wanted persons" ("Persoane căutate") pe Amra Mohamed (30 de ani), arestatul care a fugit de...
Ultima oră
Pe aceeași temă