12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleDinu Gheorghe: Asta nu e permis. Am făcut cadou două goluri Stelei!

Dinu Gheorghe: Asta nu e permis. Am făcut cadou două goluri Stelei!

Dinu Gheorghe, președintele FC Dinamo a spus, după ce echipa sa a fost învinsă de Steaua cu scorul de 3-1, că nu este permis ca elevii lui Stoican să greșească atât de mult.

“M-a dezamăgit faptul că astăzi, la fel ca la Târgu Jiu, am făcut cadou două goluri. Mai întâi a fost acel penalti, iar apoi, imediat, golul doi. Nu se poate o echipă atât de experimentată, cu atâtea derbiuri în picioare, să primim al doilea gol după 3-4 minute. Asta nu e permis. Nu se poate să greşim aşa”, a spus Dinu Gheorghe, conform Mediafax.

Citește și Dinamo – Steaua: 1-3. Steliștii rămân în cursa pentru titlu, după o partidă dramatică

Oficialul dinamovist a precizat că nu s-a temut că partida va fi pierdută din cauza suporterilor care au aruncat cu torţe în teren. “Nu m-am temut că o să se piardă meciul din cauza suporterilor. Mulţi dintre suporteri ştiu şi ei regulamentul. Şi-au făcut numărul, dar în afară de momentul acela au fost admirabili. Din păcate, răspunsul echipei nu a fost pe măsură”, a afirmat Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe şi-a amintit de meciul Rapid – Steaua din 2008, cunoscut şi pentru “Cazul bricheta”, şi a declarat că “astăzi Arlauskis a fost Lovin de atunci”.

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Dinamo, în derbiul etapei a XXX-a a Ligii I, meci marcat de incidente, şi s-a apropiat la două puncte de liderul clasamentului, ASA Târgu Mureş.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Stanciu ’76 (penalti), ’79 şi Prepeliţă ’90+23 (penalti). Pentru Dinamo a înscris Elhamed, în minutul 90+16.

Partida a început cu aproximativ cinci minute întârziere, din cauza torţelor, petardelor şi fumigenelor aruncate de fanii dinamovişti de la PCH. Meciul a mai fost întrerupt 20 de minute la începutul reprizei secunde.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă