14.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăLifestyleDinu Gheorghe, dezvăluiri despre plecarea de la Dinamo

Dinu Gheorghe, dezvăluiri despre plecarea de la Dinamo

Dinu Gheroghe a lăsat să se înţeleagă că a părăsit funcţia de manager general al FC Dinamo la dorinţa pricipalului acţionar al clubului, Ionuţ Negoiţă, cu care a avut o serie de neînţelegeri, relatează Mediafax

“În timp s-au adunat nemulţumirile şi astăzi s-a pus punct. Într-o căsnicie trebuie să fie de acord ambele părţi, degeaba una vrea şi alta nu mai vrea. Am discutat foarte clar, iar argumentele puse pe masă şi de dânsul şi de mine au dus la despăţire. Dacă nu s-a mai putut să continuăm, nu mai continuăm, ce să fac?”, a declarat Dinu Gheorghe, la Digi Sport.

Citește și: Dinu Gheorghe a plecat de la FC Dinamo

El a precizat că Dinamo nu are probleme financiare, iar sosirile de jucători din această vară au fost cu acordul patronului, antrenorului Mircea Rdnic şi al lui. “Dinamo nu are probleme financiare, la Dinamo salariile sunt plătite la zi. Nu sunt probleme finaciare în clipa de faţă la Dinamo. Clubul e stabil financiar. Toţi jucătorii au fost aduşi cu acordul patronului şi cu acordul antrenorului şi cu acordul meu. Aşa au fost aduşi la Dinamo. Decizia finală îi apaţinea patronului. De ce ar fi nemulţumit (n.r. – patronul, de jucătorii aduşi) dacă suntem pe locul 2?”, a precizat Dinu Gheorghe.

În ceea ce privește planurile pentru a lucra un alt club, Gheorghe a răspuns că deocamdată vrea să se liniștească. 

 “Nu am niciun plan, să fiu sănătos, ce plan să am? Deocamdată încerc să mă liniştesc puţin, pentru că au fost patru luni grele.”

Dinu Gheorghe a mai precizat că nu a uitat faptul că a spus că îşi doreşte ca Dinamo să fie ultimul club la care să lucreze. 

“N-am uitat ce am spus. Am spus acum patru luni şi nu am uitat. E valabil, de ce să nu fie valabil?”

FC Dinamo a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a încetat raporturile contractuale cu managerul general al clubului, Dinu Gheorghe.

“FC Dinamo Bucureşti a încetat azi, 20 august, raporturile contractuale cu domnul Dinu Gheorghe, care până acum a ocupat funcţia de manager general al clubului. Echipa din Ştefan cel Mare îi mulţumeşte pentru activitatea depusă şi îi urează mult succes în continuare”, se arată pe site-ul grupării bucureştene.

Cele mai citite

Generalul SRI Cristian Bizadea s-a pensionat la 48 de ani

Generalul Serviciului Român de Informații (SRI), Cristian Bizadea, în vârstă de 48 de ani, s-a pensionat începând cu data de 1 iunie. Biroul...

Avertizare meteo pentru Pakistan. Temperaturile au atins 53 de grade Celsius

Autoritățile pakistaneze au emis luni o avertizare serioasă pentru femeile însărcinate și persoanele în vârstă, din cauza valului de căldură extremă care afectează țara....

Toni Greblă, AEP: Aproximativ 100 de milioane de buletine de vot, tipărite şi distribuite pentru alegerile din 9 iunie

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a anunţat marţi că aproximativ 100 de milioane de buletine de vot au fost tipărite pentru alegerile din...
Ultima oră
Pe aceeași temă