11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleDinu Gheorghe, pe picior de plecare de la Rapid. Cum se mai...

Dinu Gheorghe, pe picior de plecare de la Rapid. Cum se mai poate salva clubul

Dinu Gheorghe este foarte aproape de o nouă despărțire de FC Rapid, după ce a declarat că a simțit că clubul nu a avut nevoie de el. Președintele Rapidului crede însă că echipa se mai poate salva de la retrogradare, în unele condiții.

Dinu Gheorghe, președintele FC Rapid, anunță că sunt șanse foarte mici ca el să mai rămână la această echipă. ”Sunt șanse foarte mici ca eu să mai continuu la Rapid, aproape de zero. Voi discuta cu cineva din patronat, dacă o să am cu cine și vom vedea. În cele două luni pe care le-am petrecut aici, am simțit că nu este nevoie de mine”, a spus Gheorghe la Digi Sport.

Omul de fotbal știe și cum s-ar putea salva Rapidul, chiar și fără ca el să mai fie la conducere. ”Eu am spus și o repet. Dacă se vor aduce jucătorii despre care am vorbit, atunci echipa se va salva.”

Totuși, din țintele rapidiștilor, doar câteva transferuri se vor putea realiza în această pauză competițională. Jucători precum Nicolae Grigore și Costin Lazăr nu vor mai ajunge în Giulești, în timp ce transferurile lui Săpunaru sau Daniel Niculae rămân și ele sub semnul întrebării.

La finalul turului, FC Rapid ocupă ultima poziție în clasament și are șanse mici de a se mai salva de la retrogradare, în condițiile în care, în acest sezon, vor părăsi primul eșalon 6 echipe.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă