8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleDorinel Munteanu este noul antrenor al Astrei Giurgiu

Dorinel Munteanu este noul antrenor al Astrei Giurgiu

Tehnicianul Dorinel Munteanu a fost numit antrenor al echipei Astra Giurgiu, în locul ucraineanului Oleg Protasov. Munteanu a semnat un contract până în vară, cu opțiune de prelungire.

"Astăzi, antrenorul Dorinel Munteanu a ajuns la un acord cu clubul Astra pentru preluarea echipei noastre. Acesta va semna contractul, la Giurgiu, apoi va conduce primul antrenament şi va fi prezentat oficial, într-o conferinţă de presă. Îi urăm mult succes pe banca Astrei!", a anunţat gruparea giurgiuveană, conform Mediafax.

Munteanu, care îl înlocuieşte pe ucraineanul Oleg Protasov, va avea ca obiectiv clasarea pe un loc care să asigure formaţiei giurgiuvene participarea în ediţia viitoare a Ligii Europa. El este al treilea antrenor al formaţiei Astra din acest sezon după Daniel Isăilă şi Oleg Protasov.

Dorinel Munteanu a condus ultima oară formaţia FK Qabala, din Azerbaidjan, de unde a demisionat la 4 decembrie. În cariera sa, tehnicianul în vârstă de 46 de ani a mai antrenat formaţiile CFR Cluj, FC Argeş Piteşti, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Steaua, Oţelul Galaţi, Dinamo, Mordovia Saransk şi Kuban Krasnodar.

Ucraineanul Oleg Protasov a fost demis, luni, din funcţia de antrenor principal al echipei Astra Giurgiu, conducerea grupării luând decizia rezilierii contractului tehnicianului ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioadă.

După 19 etape, Astra Giurgiu ocupă locul 5 în clasamentul Ligii I, cu 32 de puncte, la 12 puncte de liderul Steaua.

Cele mai citite

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă