10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleDouă cluburi din Europa, sancţionate de UEFA

Două cluburi din Europa, sancţionate de UEFA

Slovan Bratislava şi Sparta Praga au fost sancţionate, joi, de UEFA în urma incidentelor grave de la meciul disputat pe 23 octombrie. Atunci, jocul de la Bratislava, din Liga Europa,  a fost intrerupt pentru o jumătate de oră din cauza incidentelor grave dintre suporterii celor două formaţii.

Astfel, Slovan Bratislava va plăti, pentru problemele de organizare, o amendă de 50.000 de euro. Sparta Praga trebuie să achite 80.000 de euro şi să dispute un meci cu porţile închise. Ultima sancţiune este însoţită de o suspendare pe o perioadă probatorie de doi ani.

UEFA a deschis, după meci, o procedură disciplinară din cauza incidentelor produse de suporteri şi a utilizării de materiale pirotehnice, potrivit Agerpres. Fanii Spartei au încercat să ajungă în sectorul fanilor lui Slovan. Speriaţi, slovacii au invadat terenul şi au obligat centralul partied să oprească meciul la scorul de 0-0, în minutul 40. Partida a fost reluată după o jumătate de euro şi s-a încheiat cu victoria celor de la Sparta Praga- 3-0.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă