15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleDrăghia crede în salvarea Rapidului de la retrogradare. "Ne vom bate până...

Drăghia crede în salvarea Rapidului de la retrogradare. “Ne vom bate până la capăt”

Virgil Drăghia, portarul FC Rapid, a spus că este optimist înaintea returul, cu toate că giuleștenii ocupă ultimul loc în clasament. Rapidistul continuă să creadă în salvarea echipei sale de la retrogradare. 

"Eu sunt optimist pentru retur. Dacă nu eram nu mai veneam la pregătire. Ne vom bate până la capăt şi vom da tot ce avem noi mai bun pentru a ne salva de la retrogradare", a spus Drăghia, conform Mediafax.

El a adăugat că problemele de la club au început să se rezolve. "Trebuie ca jucătorii noi să se integreze cât mai repede şi împreună să facem treabă bună în retur. Avem încredere că o dată cu venirea domnului Dinu Gheorghe se vor rezolva lucrurile şi din ce văd eu au început să se rezolve", a menţionat portarul.

Citește și Lovitură pentru Rapid: Săpunaru și Niculae au refuzat să semneze. Ce oferte le-a făcut Moraru

Virgil Drăghia susţine că Rapid are nevoie de Cristian Săpunaru şi Daniel Niculae, jucători care au refuzat deplasarea cu lotul în stagiul de pregătire din Turcia. "Aveam nevoie foarte mare de Săpunaru şi Nico, sunt doi jucători valoroşi, cu experienţă, care ştiu ce înseamnă spiritul Rapidului. Ne pare rău, nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu sper să vină. Dacă e vorba despre faptul că unii jucători străini au salarii mai mari decât li s-a oferit lor bineînţeles că îi înţeleg. Sunt jucători care au făcut performanţă şi eu cred că merită tot ce e mai bun din partea clubului", a precizat Drăghia.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă