13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleDragomir, după descinderile de la FC Petrolul: Urmează să intre în malaxor...

Dragomir, după descinderile de la FC Petrolul: Urmează să intre în malaxor FC Brașov și Pandurii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir a declarat că după descinderile de la FC Petrolul, de marți, DIICOT își va îndrepta atenția și înspre cluburile FC Brașov și Pandurii Târgu Jiu.

"Mai ştiu de două cluburi, care în curând vor intra în malaxor. Nu ştiu de la justiţie, ştiu de acolo, local. Craiova nu are mari probleme. La Braşov va fi deranj mare în curând. Se ajunge în situaţia asta pentru că patronii adevăraţi au fost puţini şi au rămas foarte puţini. Restul au intrat ca să se pricopsească şi ca să îşi facă nume. Majoritatea cluburilor trăiesc din banii de la televiziuni, iar unii patroni au luat şi din aceşti bani. O să vedeţi la Braşov când se sparge treaba asta. În curând şi la Târgu Jiu, dar şi la Braşov se va sparge un buboi mare", a declarat Dragomir, potrivit Dolce Sport.

Dumitru Dragomir a spus că fostul finanţator al FC Petrolul, Florian Walter, nu este implicat în acest caz deoarece nu a făcut nimic ilegal.

"Cred că va fi imperios necesar pe viitor să se facă, dacă nu, fotbalul se distruge, dispare. Să se facă un cadru legal prin care cluburile să fie finanţate din bani publici. Vreo şase cluburi sunt ţinute cu bani publici, dintre care vreo patru retrogradează", a mai declarat Dragomir la postul tv.

Declarațiile fostului șef al LPF vin după ce la clubul Petrolul Ploiești au avut loc descinderi ale DIICOT, procurorii anchetând fapte de evaziune fiscală în valoare de 15,4 milioane euro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă