13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleDragoș Grigore, fundașul FC Toulouse, scos de pe teren ca echipa să...

Dragoș Grigore, fundașul FC Toulouse, scos de pe teren ca echipa să nu rămână în 10 oameni

Dragoș Grigore, care a fost titular la Toulouse, în mecul cu Girondins Bordeaux, pierdut cu scorul de 1-2, a fost înlocuit după ce a primit un cartonaș galben. Antrenorul Alain Casanova a declarat că l-a înlocuit pe român pentru ca echipa să nu rămână în 10 oameni.

"Grigore a primit un cartonaş galben, iar intervenţiile sale erau la limită. L-am schimbat deoarece riscam să rămânem în inferioritate numerică. Am preferat să-l introduc pe Didot şi să echilibrez jocul echipei mele. Din păcate am pierdut, deoarece nu ne-am creat suficiente ocazii de gol. Nu pot fi fericit după o înfrângere, dar echipa a avut o mentalitate bună şi multă energie. Sper să nu mai comitem aşa multe erori", a spus Casanova, conform Mediafax.

Formaţia FC Toulouse, cu Dragoş Grigore titular, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Girondins Bordeaux, într-un meci din etapa a XII-a a campionatului Franţei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Planus '52 şi Rolan '63. Pentru Toulouse a înscris Pesici, în minutul 68.

Dragoş Grigore a jucat până în minutul 36, când a fost înlocuit cu Didot. Românul a primit un cartonaş galben în minutul 14.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă