10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleE oficial. Cristiano Ronaldo și Irina Shayk s-au despărţit

E oficial. Cristiano Ronaldo și Irina Shayk s-au despărţit

Fotbalistul Cristiano Ronaldo și model rus Irina Shayk s-au despărţit, după cinci ani de relaţie. Zvonurile care circulă în presă înn ultima perioadă au fost confirmate de reprezentanţii fotomodelului, informează Mediafax.

Speculaţiile privind despărţirea celor doi au apărut după ce Irina Shayk ar fi refuzat să participe la o petrecere surpriză organizată de Cristiano Ronaldo pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare a mamei sale.

Însă reprezentantul modelului rus a spus că familia lui Cristiano Ronaldo nu a avut nicio legătură cu despărţirea cuplului.

"Irina a avut o relaţie apropiată cu familia lui Cristiano Ronaldo de-a lungul relaţiei celor doi", a mai spus reprezentantul modelului, potrivit Daily Mail.

Speculațiile s-au confirmat după ceremonia de la Zurich, când modelul rus nu a fost prezentă alături de Cristiano Ronaldo la priirea celui de-al treilea Balon de Aur din carieră.

Relaţia de dragoste dintre Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk a început în aprilie 2010. În luna aprilie a anului trecut, Irina Shayk declara că este convinsă că se va căsători cu Cristiano Ronaldo şi că cei doi vor avea copii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă