21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleEchipa ideală la Cupa Mondială: fără Messi, dar cu cinci jucători germani!

Echipa ideală la Cupa Mondială: fără Messi, dar cu cinci jucători germani!

FIFA a publicat echipa ideală a Cupei Mondiale, din care fac parte nu mai puțin de cinci jucători germani. Dacă Germania, campioana mondială, este cel mai bine reprezentată în această echipă, Argentina are un singur jucător, iar acela nu este Lionel Messi.

Unsprezecele ideal este întocmit pe baza statisticilor FIFA obținute prin Castrol Index, o secțiune de analize și statistici a site-ului FIFA, finanțată de unul dintre partenerii forului internațional. Echipa îl include și pe regele statisticilor la Cupa Mondială, Toni Kroos, neamțul având un index mult mai bun decât Lionel Messi, cel care a fost desemnat de FIFA cel mai bun jucător al turneului.

Lionel Messi nici măcar nu figurează în echipa ideală, statisticile sale fiind foarte slabe la acest Mondial. În schimb Argentina este reprezentată la nivel de fundași, acolo unde, pe linia defensivă, a fost ales Marcos Rojo.

Germania este însă naționala cu cei mai mulți jucători în unsprezecele ideal al Cupei Mondiale, nemții făcând meciuri mari la acest turneu, precum eliminarea Braziliei cu 7-1 sau victoria cu 4-0 în fața Portugaliei.

Echipa ideală, potrivit Castrol Index:

Portar – Manuel Neuer (Germania); fundași – Stefan De Vrij (Olanda), Mats Hummels (Germania), Thiago Silva (Brazilia), Marcos Rojo (Argentina); mijlocași – Toni Kroos (Germania), Oscar (Brazilia), Philipp Lahm (Germania), James Rodriguez (Columbia); atacanți – Arjen Robben (Olanda), Thomas Muller (Germania).

Germania a câștigat Cupa Mondială din Brazilia după ce a învins Argentina, în finală, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Mario Goetze.

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Accident suspect în apele teritoriale românești. O navă dinspre Ucraina a ciocnit un alt vas dar și-a continuat drumul până în Bulgaria

O navă care plecase din Ucraina, purtând pavilionul Insulelor Comore, a ciocnit un vas sub pavilionul Tanzaniei, în apele teritoriale românești, în dreptul orașului...

Iga Swiatek, campioană la Foro Italico. Poloneza a realizat „dubla” Madrid – Roma

Poloneza Iga Swiatek, liderul clasamentului mondial feminin, și-a adjudecat al 21-lea titlu al carierei, după ce s-a impus în finala turneului WTA de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă