18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleEdu Oriol a rămas cu o amintire neplăcută de la meciul FC...

Edu Oriol a rămas cu o amintire neplăcută de la meciul FC Rapid – ASA Târgu Mureș

Meciul dintre FC Rapid și ASA Târgu Mureș, încheiat cu o victorie dramatică a oaspeților, scor 2-1, l-a lăsat pe mijlocașul spaniol Edu Oriol fără un dinte și cu mai multe puncte de sutură la buză.

Mijlocaşul Edu Oriol a fost lovit cu cotul în faţă de jucătorul echipei ASA Târgu Mureş, Feussi, în meciul din cadrul etapei a XXV-a a Ligii I, unul în care ambele echipe au trăit intens. ASA continuă lupta de urmărire a Stelei, în timp ce rapidiștii încă mai speră să evite retrogradarea.

“A fost o fază destul de violentă, cred că a venit să-mi facă rău, dar ăsta este fotbalul. Mi-a rupt un dinte şi puţin din altul şi am trei puncte de sutură în buză. Să-l credem când spune că nu a vrut. Trebuia să primească roşu direct. Acum ne gândim la Dinamo şi dacă pot să joc, voi juca”, a declarat Oriol, conform Mediafax.

Meciul de miercuri seară a fost întrerupt aproximativ patru minute, în minutul 65, din cauza unui incident izbucnit după ce centralul Cristian Balaj nu a sancţionat o lovitură cu cotul în faţă al lui Feussi asupra lui Edu Oriol. Mijlocaşul spaniol a părăsit terenul plin de sânge fiind înlocuit de Benson. El a fost cusut la salvarea de la stadion.

Pe de altă parte, miercuri seară, după meci, jucătorii rapidişti au discutat aproximativ o jumătate de oră în vestiar, urmărind la televizor reluările fazelor importante. La şedinţa jucătorilor rapidişti nu a participat şi antrenorul Cristian Pustai.

Echipa Rapid a fost învinsă, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), de formaţia ASA Târgu Mureş, într-un meci contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I. Pentru Rapid a marcat Săpunaru, în minutul 89, iar pentru ASA au înscris Hora ’70 şi Manolov ’77.

Cele mai citite

Premierul Spaniei, Pedro Sánchez, a luat decizia finală

Premierul spaniol Pedro Sánchez a declarat luni că va rămâne în funcție, după o perioadă de reflecție, notează Euronews. Sánchez a șocat țara miercuri, anunțând...

CFR Cluj – Sepsi OSK 2-1! Muhar, omul providențial al ardelenilor

CFR Cluj a învins-o in extremis pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, într-un meci din etapa cu numărul...
Ultima oră
Pe aceeași temă