9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleEmery, după câștigarea Ligii Europa: "Acum e timpul să ne bucurăm". Ce...

Emery, după câștigarea Ligii Europa: “Acum e timpul să ne bucurăm”. Ce spune Markevici

Tehnicianul echipei FC Sevilla, Unai Emery, a spus, după câștigarea Ligii Europa, scor 3-2 în fața lui Dnepr, că jucătorii săi au meritat victoria deoarece au muncit foarte mult și au întâmpinat o echipă grea. 

“Am muncit foarte mult. Întreaga echipă a luptat foarte bine. Am avut meciuri dificile. La pauză am vorbit despre cât de grea este această competiţie şi că trebuie să avem răbdare. Am meritat să câştigăm. Acum e timpul să ne bucurăm”, a spus Emery, conform Mediafax.

Citește și FC Sevilla, campioana Ligii Europa, după 3-2 cu Dnepr. Spaniolii au scris istorie!

Antrenorul lui Dnepr, Miron Markevici, a pus eșecul formației sale pe baza experienței mai mari a spaniolilor. “FC Sevilla a avut mai multă experienţă şi asta s-a văzut. Noi am încercat să facem cel mai bun joc.”

Formaţia FC Sevilla a câştigat Liga Europa pentru a doua oară consecutiv şi a patra oară în istoria sa, după ce a învins, miercuri seară, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa Dnepr Dnepropetrovsk, la care Alexandru Vlad a fost rezervă, în finala competiţiei de pe stadionul Naţional din Varşovia.

Pentru FC Sevilla au marcat Grzegorz Krychowiak ’28 şi Carlos Bacca ’31, ’73, iar pentru Dnepr a înscris Nikola Kalinici ‘7 şi Ruslan Rotan ’44.

FC Sevilla are acum patru trofee ale Ligii Europa în palmares: 2005/2006, 2006/2007, 2013/2014 şi 2014/2015, devenind cea mai titrată echipă a acestei competiţii.

În sezonul viitor, FC Sevilla va evolua direct în grupele Ligii Campionilor, Spania urmând să aibă cinci echipe în principala competiţie intercluburi.

 

Cele mai citite

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....
Ultima oră
Pe aceeași temă