13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleEric s-a despărțit de Pandurii Târgu Jiu. Ce jucători mai părăsesc echipa...

Eric s-a despărțit de Pandurii Târgu Jiu. Ce jucători mai părăsesc echipa lui Iordănescu

Pandurii Târgu Jiu s-a despărțit de doi dintre jucătorii săi de bază, mijlocașul brazilian Eric de Oliveira și atacantul lituanian Deivydas Matulevicius. Acestora li s-au mai alăturat doi colegi, care și-au încheiat contractele.

“Jucătorii Eric de Oliveira, Deivydas Matulevicius, Paraskevas Christou şi Ciprian Brata au ajuns la final de contract cu Pandurii Târgu Jiu şi nu vor rămâne în cadrul echipei noastre. Clubul Pandurii Târgu Jiu le mulţumeşte pe această cale pentru aportul adus în perioada în care au îmbrăcat tricoul echipei noastre şi le urează mult succes pe viitor în carieră”, scrie pe site-ul propriu clubul Pandurii.

Eric a jucat pentru Pandurii Târgu Jiu în două rânduri, între iulie 2013-ianuarie 2014 şi între februarie-iunie 2015. Cifrele lui Eric sunt: 47 meciuri oficiale, 17 goluri, 14 pase de gol.

Deivydas Matulevicius (Lituania) a jucat pentru Pandurii în perioada iulie 2012-iunie 2015. Statistică Matulevicius: 84 de meciuri oficiale, 27 de goluri, 10 pase de gol.

Cipriotul Paraskevas Christou a jucat pentru Pandurii între iulie 2013-iunie 2015, în 46 de meciuri oficialetrei, marcând trei goluri și reușind trei pase de gol.

Ciprian Brata a evoluat de asemenea în două rânduri pentru gorjeni, între iulie 2010-iulie 2012, respectiv iulie 2014-iunie 2015. Statistică Barata: 43 meciuri oficiale, două goluri, o pasă de gol.

Citește și Stadionul din Târgu Jiu intră în renovare. Unde va evolua clubul Pandurii

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă