11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleEȘEC răsunător pentru Walter Zenga: Sampdoria, "virusată" de Vojvodina! Reacția fostului antrenor...

EȘEC răsunător pentru Walter Zenga: Sampdoria, “virusată” de Vojvodina! Reacția fostului antrenor al Stelei

Tehnicianul Walter Zenga a suferit un eșec de proporții la primul său meci în cupele europene, pe banca noii sale echipe, Sampdoria. Italienii au fost învinși, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, de către Vojvodina Novi Sad.

Puternic contestat de fani la finalul meciului care a avut loc, joi, pe Stadio Olimpico din Torino, Zenga a mers în faţa suporterilor şi le-a spus acestora de mai multe ori că e vina sa, conform Mediafax.

Apoi, la conferinţa de presă, Zenga a declarat că mai mulţi jucători au contractat un virus înaintea partidei. “Nu sunt unul care caută scuze. Am început la 1 iulie, am încercat anumite lucruri, am ajuns la Torino şi am avut jucători care au contractat un virus. Formaţia a trebuit alcătuită ţinând cont de aceste lucruri. Nu e nicio scuză. O echipă care pierde cu 4-0 trebuie doar să analizeze faptul că a încasat trei goluri în primele zece minute ale celor două reprize. Ce le-am spus fanilor? Când o echipă câştigă, te duci la sărbătoare, când pierde, te duci să-ţi ceri scuze, iar antrenorul trebuie să stea în faţa jucătorilor. Dacă am fi câştigat, nu m-aş fi dus. Vom reflecta la ce s-a întâmplat”, a afirmat fostul antrenor al echipelor Steaua, Dinamo şi FC Naţional.

Citește și Astra supraviețuiește ȘOCULUI din Premier League, scor final 2-2 cu West Ham!

Preşedintele Massimo Ferrero a cerut iertare fanilor, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, vorbind despre o “pană de curent” în meciul de joi. “Aceasta nu este «Samp» a mea, nu este echipa puternică pe care am construit-o şi pe care intenţionez să o consolidez”, a continuat Ferrero, care a promis alte transferuri.

Sampdoria Genova a pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 0-4, meciul cu Vojvodina Novi Sad, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Ivanici ‘4, Stanisavljevici ’49, Ozegovici ’58 şi ’90+1. Returul va avea loc la 6 august.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă