10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleEugen Trică rămâne pe banca lui CFR Cluj, contract pe un an...

Eugen Trică rămâne pe banca lui CFR Cluj, contract pe un an și jumătate

Eugen Trică rămâne în continuare pe banca echipei CFR Cluj, după ce asigurase interimatul după plecarea lui Vasile Miriuță. Fost jucător al echipei, Trică a semnat pe un an și jumătate.

Antrenorul în vârstă de 38 de ani revine astfel la echipa cu care a câștigat ca jucător două titluri de campion al României. Din postura de fotbalist, Eugen Trică a evoluat în 284 de meciuri oficiale în Campionatul Național Liga 1 și a marcat 52 de goluri, potrivit site-ului oficial al LPF.

"Am semnat pe un an şi jumătate. Sunt foarte fericit că m-am întors. Am spus de când am plecat că voi reveni pe banca CFR-ului. Nu pot vorbi deocamdată de obiectiv. Trebuie să vedem ce jucători rămân şi ce se va întâmpla. Eu am planuri mari. Eu vreau mai mult. Eu îmi doresc să mă bat la titlu. Cu actualul lot ne batem la titlu. Dacă vor rămâne toţi jucătorii ne putem lupta cu Steaua", a declarat noul antrenor de la CFR Cluj imediat după semnarea contractului.

Trică și-a început cariera de antrenor în 5 mai 2010 pe banca Universității Craiova cu o înfrângere, 1-2 la Piatra Neamț. Eugen Trică a antrenat în cariera sa Universitatea Craiova (2010), Juventus București (2013 și 2014-2015), CFR Cluj (2012-2013) și UTA (2013-2014).

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă