12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleEURO 2016. Anghel Iordănescu: E dureros să pierzi în minutul 88

EURO 2016. Anghel Iordănescu: E dureros să pierzi în minutul 88

Antrenorul naționalei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat, într-o conferință de presă, după meci, că este dureros şi trist să pierzi în minutul 88, cum a făcut-o România, în meciul de deschidere la EURO 2016, cu Franţa, conform Agerpres

”E dureros şi trist să pierzi în minutul 88 şi asta s-a întâmplat după un gol fabulos, marcat de un jucător cu adevărat magnific (Dimitri Payet, n. red.). Am făcut o partidă bună, cu multe momente pozitive, dar şi cu momente mai puţin bune. Am început jocul foarte bine şi am ratat o ocazie rarisimă (Bogdan Stancu), rezolvată de portar, iar dacă am fi marcat am fi dat o altă desfăşurare jocului. Am început foarte bine şi repriza a doua, din nou cu o ocazie rarisimă a lui Stancu. Am avut şi momente mai delicate, pentru că am jucat cu o echipă foarte, foarte bună”, a mai spus Iordănescu. 

Citește și:  EURO 2016. Ce scrie presa franceză, după meciul România-Franța: Lumina a venit de la Payet

”Felicit băieţii pentru faptul că au respectat planul tactic şi pentru determinare, pentru agresivitate în joc. Au trecut pe lângă un rezultat pozitiv făcând risipă de efort”, a adăugat selecţionerul, care nu a dorit să comenteze primul gol primit de România, la care Tătăruşanu a acuzat un fault în atac al lui Giroud. 

”În cabină după joc, toţi jucătorii erau trişti, cu capetele plecate. Nu va fi uşor să îi recuperăm fizic, dar trebuie să avem în vedere şi mentalul lor, care înseamnă foarte mult la acest nivel”, a dezvăluit Iordănescu. 

”Am studiat adversarul, cunoşteam exact calibrul Franţei, dar băieţii au respectat planul tactic şi le mulţumesc şi îi felicit”, a reiterat Iordănescu. 

Antrenorul naţionalei le-a mulţumit suporterilor, care au fost alături de echipă şi au susţinut-o ”enorm în momentele de dificultate”. 

Citește și: CORESPONDENȚĂ. LIVE TEXT. Franța – România 2-1 rezultat FINAL!

Echipa Franţei a învins naţionala României cu scorul de 2-1 (0-0), vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, în meciul inaugural de la EURO 2016. Olivier Giroud (57) şi Dimitri Payet (89) au marcat pentru gazde, iar Bogdan Stancu (65 – penalty) a înscris golul României. România va juca următorul meci pe 15 iunie, cu Elveţia, pe stadionul Parc des Princes din Paris, iar apoi va întâlni Albania, pe 19 iunie, la Lyon. 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă