18.9 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăLifestyleVIDEO. EURO 2016. Care a fost cel mai frumos GOL, decis în...

VIDEO. EURO 2016. Care a fost cel mai frumos GOL, decis în urma voturilor de pe Internet

Golul reuşit de ungurul Zoltan Gera împotriva Portugaliei a fost ales de internauţi cel mai frumos de la EURO 2016, a anunţat miercuri site-ul UEFA, informează Agerpres.

Golul prin care Gera a deschis scorul în meciul Ungaria – Portugalia (3-3) din faza grupelor a strâns 32% din voturi, mai bine de 150.000 de internauţi pronunţându-se în favoarea sa. Gera, un jucător în vârstă, 37 de ani, care evoluează în campionatul intern, la Ferencvaros, a marcat cu stângul, de la marginea careului, după ce a controlat mingea pe piept. 

Golul lui Gera este urmat de cel al portughezului Cristiano Ronaldo din meciul cu Ţara Galilor (2-0), care a adunat 24% din voturi, iar al treilea este cel semnat de Xherdan Shaqiri în partida cu Polonia (1-1 după 120 de minute), gol ce a strâns 23% din voturi. 

Pe locul 4, cu 16%, vine golul portughezului Eder din finala cu Franţa (1-0 după prelungiri). Pe locul 5, cu 5 procente, se situează reuşita galezului Hal Robson-Kanu din jocul cu Belgia (3-1). 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Asistat de Xi Jinping, Putin se pregătește de un război lung cu Occidentul

Prezența unui civil în fruntea ministerului apărării din Federația Rusă și recenta modificare a legii învățământului din China, prin care elevii din gimnaziu vor...

Yoav Gallant, ministrul israelian al apărării, disensiuni cu premierul Netanyahu pe tema administrării Gaza

Într-un gest public rar care ilustrează diviziunile privind direcția campaniei militare în cadrul cabinetului de război al Israelului, ministrul apărării Yoav Gallant l-a îndemnat...

Importurile de gaze au crescut cu 34,5%, în primul trimestru din 2024

România a importat, în primele trei luni din 2024, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 323 tone echivalent petrol (tep), cu 34,5% mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă