7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleEuro 2016: Cine va transmite, în România, Campionatul European de Fotbal

Euro 2016: Cine va transmite, în România, Campionatul European de Fotbal

Campionatul European de Fotbal din 2016, din Franța, acolo unde România are o șansă mare să se califice, va putea fi urmărit la televizor în rețeaua Dolce Sport, o parte dintre meciuri urmând a fi tranmise în exclusiv pe aceste canale.

Cele mai bune 24 de echipe reprezentative se vor întâlni la Campionatul European din Franţa, care se va desfăşura în perioada 10 iunie – 10 iulie, unde şi echipa naţională a României are şanse mari de calificare, ocupând în acest moment primul loc în Grupa F preliminară, potrivit Mediafax.

Potrivit comunicatului, Dolce Sport este singura televiziune din România care va transmite toate cele 51 de partide ale celei mai mari competiţii fotbalistice din Europa, iar 28 de partide vor fi putea fi vizionate exclusiv pe canalele Dolce Sport.

În plus, potrivit comunicatului, clienţii Telekom România se vor bucura de o experienţă completă, multi-ecran, putând urmări, live, Campionatul Euro 2016 nu doar pe TV, ci şi pe laptop, tabletă şi smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile.

“Această achiziţie se alătură în mod firesc celorlalte mari competiţii cu care ne-am obişnuit telespectatorii. UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Italiei, Angliei, Germaniei şi Franţei, Liga 1 şi marile întreceri ale altor discipline sportive transmise în exclusivitate de Dolce Sport, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Naţiuni, mari turnee de tenis, WRC sau mari gale de box au creat mari aşteptări în rândul clienţilor noştri. Ne-am dorit această competiţie şi am cumpărat-o direct de la forul european pentru a oferi românilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care sperăm să participe şi naţionala condusă de Anghel Iordănescu”, a declarat Vlad Enăchescu, directorul general Dolce Sport.

Telekom România nu a făcut publică valoarea acestui contract pentru difuzarea Campionatului European de Fotbal din 2016.

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă