18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleFanii de la PCH vor să contribuie la plata amenzii primită de...

Fanii de la PCH vor să contribuie la plata amenzii primită de Dinamo după meciul cu CSMS Iaşi

Suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan au anunţat, într-un mesaj postat pe Facebook, că vor să contribuie la achitarea amenzii primită de Dinamo după meciul cu CSMS Iaşi, recunoscând că aceasta a fost dată din cauza lor.

"Pentru următorul meci disputat în Ştefan cel Mare, rugăm toți posesorii de abonamente să işi achizitioneze şi un bilet …Este modalitatea de a plăti simplu, amenda primită de club, DIN CAUZA NOASTRĂ, pentru scandările repetate de la meciul cu Iaşiul !!! Sperăm să o faceți cu drag, fără a mai cauta scuze sau vinovați !!! Hai Dinamo !!!", se arată în mesajul postat pe Facebook de Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Următorul meci al echipei Dinamo pe teren propriu va avea loc, sâmbătă, de la ora 20.30, cu Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XXII-a a Ligii I.

Clubul Dinamo Bucureşti a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 10.000 de lei de către Comisia de Disciplină a FRF, după incidentele de la meciul cu CSMS Iaşi, din etapa a XX-a a Ligii I.

Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia CSMS Iaşi, în ultimul meci al etapei a XX-a a Ligii I, în care arbitrul Iulian Călin a întrerupt partida pentru zece minute în prima repriză din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor dinamovişti.

Iulian Călin a întrerupt în minutul 33 meciul Dinamo Bucureşti – CSMS Iaşi, din etapa a XX-a a Ligii I, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor dinamovişti şi a trimis jucătorii la vestiare.

Cu puţin timp înainte, arbitrul Iulian Călin a mers la marginea terenului şi le-a cerut gazdelor să facă un anunţ pentru ca suporterii să înceteze cu scandările xenofobe. Scandările au continuat, astfel că arbitrul a decis întreruperea partidei.

După ce arbitrul a trimis jucătorii la vestiare, antrenorul dinamovist Mircea Rednic şi căpitanul Cosmin Matei au mers în dreptul peluzei dinamoviste şi le-au cerut fanilor să înceteze.

Meciul a fost reluat după zece minute.

Imediat după reluarea meciului suporterii dinamovişti de Peluza Cătălin Hîldan şi cei de la Peluza Sud au părăsit stadionul.

Cele mai citite

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă