10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleFC Botoșani și-a inaugurat nocturna cu o victorie uriașă, scor 3-2 cu...

FC Botoșani și-a inaugurat nocturna cu o victorie uriașă, scor 3-2 cu Dinamo

FC Botoșani a înregistrat un rezultat surprinzător în etapa a șaptea a Ligii I, învingând, acasă, FC Dinamo cu 3-2, la capătul unui meci spectaculos până în ultimul minut. Tot în cadrul acestei partide botoșănenii au inaugurat nocturna stadionului în cadrul unui spectacol fastuos.

Partida de la Botoșani a debutat cu un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist al lui U Cluj, Călin Zanc, decedat într-un accident rutier. Meciul a fost unul cu spectacol la ambele porți încă din prima parte.

Btoșani a deschis scorul prin Fulop '26, care a reluat din 6 metri o centrare a lui Martinus. Dinamo a egalat la o fază controversată, când au obținut penalti. Alexe, revenit în acest sezon la Dinamo, a transformat penaltiul, în minutul 41. Gazdele au trecut din nou în avantaj prin Ngadeu '60, la 3 minute după ce Fai (Dinamo) a fost eliminat. Dinamo a mai pierdut un om în minutul 74, când a fost eliminat Bărboianu.

În ciuda faptului că au evoluat cu 2 oameni mai puțin pe teren dinamoviștii au egalat în minutul 86, prin Gavrilă. Replica gazdelor a venit în ultimul minut, când Roussel a egalat ('90). 

Echipa folosită de FC Botoşani: Curileac – Patache (Codoban '89), Ngadeu, Tincu, Acsinte – Vaşvari, Danci, M. Croitoru – Fulop (Ivanovici '79), Hadnagy (Roussel '83), Martinus. Antrenor: Leo Grozavu.

Echipa lui Dinamo: Marc – Fai, Ad. Popa II, Cordoş, Grecu – Bărboianu, Miranda (Gavrilă '37), Elton – C. Matei (Filip '68), Alexe, Rotariu (Şerban '59). Antrenor: Flavius Stoican.

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Micloş Nagy, Mihai Marica – Dan Dreve.

Lovitura de începere a fost dată de un băiat în vârstă de 14 ani, Bogdan Lăzăroi, care suferă de cancer.

Aceasta este prima înfrângere înregistrată de Dinamo în actuala ediţie a Ligii I.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă