21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFC Petrolul, datorii de 250.000 euro către firma care administrează stadionul

FC Petrolul, datorii de 250.000 euro către firma care administrează stadionul

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti a acumulat datorii de 250.000 de euro către administratorul stadionului "Ilie Oană”, o firmă care aparține Consiliului Local Ploieşti. Firma va încerca să-și obțină datoriile pe cale legală.

Societatea comercială Servicii de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti SRL are de recuperat datorii în valoare totală de 250.000 euro, sub formă de chirii, pentru meciurile disputate pe stadion, conform Mediafax.

Sursele citate au precizat că SC SGU Ploieşti a notificat, în repetate rânduri, clubul cu privire la aceste datorii şi chiar au existat două şedinţe la mediator, însă ambele medieri au fost fără rezultat.

În aceste condiţii, SC SGU Ploieşti intenţionează să acţioneze în instanţă clubul de fotbal pentru recuperarea sumelor restante.

Clubul Petrolul Ploieşti plăteşte administratorului stadionului aproximativ 16.000 de euro fără TVA pentru fiecare meci disputat pe stadionul "Ilie Oană”.

Miercuri seară, acţionarii principali ai clubului, fraţii Daniel şi Nicolae Capră, şi directorul general Marius Bucuroiu, care deţine, de asemenea, acţiuni, alături de alte patru persoane, se află la Tribunalul Prahova, unde sunt prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă în dosarul în care procurorii DIICOT îi acuză de constituire de grup infracţional, evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 15.400.000 de euro.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, judecătorii nu s-au pronunţat cu privire la propunerea de arestare, iar ordonanţele de reţinere emise pe numele celor şapte expiră la ora 21.00.

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă