11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleFC Petrolul își asigură lotul: poliță și contract cu o clinică din...

FC Petrolul își asigură lotul: poliță și contract cu o clinică din Istanbul

FC Petrolul va încheia, cu o firmă britanică, o poliță de asigurare pentru toți fotbaliștii din lot. De asemeni jucătorii vor benficia de tratament la o clinică din Istanbul, după ce clubul prahovean a încheiat, marți, un parteneriat de sponsorizare.

"În maxim două săptămâni FC Petrolul va încheia, în premieră pentru ţara noastră, o poliţă de asigurare pentru toţi fotbaliştii din lot, care se va regăsi într-un produs furnizat de o firmă din piaţa britanică", a declarat directorul executiv al FC Petrolul Ploieşti, Alexandru Crângu, potrivit Mediafax.

Tot marţi, la stadionul "Ilie Oană, s-a parafat contractul de sponsorizare sportivă dintre FC Petrolul Ploieşti şi Acibadem Hospitals Group. Contractul se întinde pe durata a un an, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, în baza acestuia jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei ploieştene urmând să beneficiaze de tratament la spitalul de Medicină Sportivă şi Ortopedie Acibadem Fulya din Istanbul.

Directorul Departamentului Sport Acibadem, Cagri Ilk, a declarat că antrenorul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu a avut un rol important în parafarea contractului: "Mircea Lucescu a avut un rol important în alegerea noastră. Mai în glumă, mai în serios, putem spune că am ajuns parteneri ai familie Lucescu".

Antrenorul Petrolului, Răzvan Lucescu, s-a declarat că întreg staful se va simţi mai în siguranţă, având în vedere că vor avea în spate o clinică importantă.

Acibadem Hospitals Group are colaborări cu peste 40 de echipe din Europa, între care Besiktas, Trabzonspor, Şahtior Doneţk, Partizan Belgrad, ŢSKA Sofia, iar în România cu CFR Cluj, Dinamo şi cu Federaţia Română de Gimnastică.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă