15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleFC Rapid a transferat un jucător din Primera Division. Ar mai putea...

FC Rapid a transferat un jucător din Primera Division. Ar mai putea aduce și un portughez

FC Rapid a mai perfectat un transfer, cel al spaniolului Aritz Lopez Garai, de la Cordoba şi îl testează și pe portughezul Ricardo Alves Coelho Silva.

"Aritz Lopez Garai este jucător valoros care a evoluat până acum în Spania, la Cordoba. El a semnat deja un contract până în vară când vom avea drept de prelungire. În cursul acestei zile va ajunge la Bucureşti şi se va alătura lotului", a spus Valerii Moraru, finanțatorul FC Rapid, conform Mediafax.

El a adăugat că gruparea giuleşteană ar mai putea face un transfer până la începerea returului Ligii I. "În afară de Garai, mai avem în vedere un jucător. De ieri, la antrenamente îl avem pe portughezul Ricardo Alves, jucător care a făcut parte din selecţionatele U17, U18, U19 şi U20 ale ţării sale. Acum rămâne să decidă domnul Pustai", a mai afirmat Moraru.

Mijlocaşul spaniol Aritz Lopez Garai, în vârstă de 34 de ani, a fost coleg de echipă până la sfârşitul lunii ianuarie cu Florin Andone la Cordoba, în Primera Division. De-a lungul carierei sale, el a mai jucat la echipele Baskonia, Gernika, Conquense, Salamanca, Castellon, Celta Vigo şi Sporting Gijon.

Portughezul Ricardo Alves Coelho Silva are 21 de ani şi evoluează tot pe postul de mijlocaş. El a jucat la echipele de juniori ale grupării FC Porto de unde a fost selecţionat şi în reprezentativele U17, U18, U19 şi U20 ale Portugaliei. Ricardo Alves a evoluat la seniori doar pentru două echipe, Portimonense şi Belenenses, iar din vara anului trecut este liber de contract.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă