19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleFC Rapid joacă "17 finale" în retur. Reacțiile lui Săpunaru, Pancu și...

FC Rapid joacă “17 finale” în retur. Reacțiile lui Săpunaru, Pancu și Gecov, după 1-0 cu Steaua

Rapidiștii sunt încrezători în salvarea de la retrogradare, după victoria cu Steaua, scor 1-0, în Ghencea. Săpunaru spune că fiecare meci din retur va fi ca o finală pentru giuleșteni.

"Nu am mai jucat împotriva Stelei de la acel 5-1 din Giuleşti din 2010. Un sentiment ca ăsta nu îl poţi uita. Mă bucur că am câştigat acest derbi şi aşteptăm şi celelalte meciuri pentru că avem nevoie de victorii. Pentru noi sunt 17 finale indiferent cu cine jucăm. Nu cred că ne-au subestimat, noi am fost mai pragmatici, ei cu fotbalul… Dar la sfârşit am câştigat noi (…) Normal că mi-era dor de Rapid şi de galerie, păcat că nu au venit şi ceilalţi să fie un război mai frumos", a spus Săpunaru, conform Mediafax.

Rapidistul este de părere că problemele din lotul Stelei nu au afectat evoluţia formaţiei lui Constantin Gâlcă: "Sunt problemele lor, nu cred că le-au afectat jocul pentru că au un lot valoros".

"Am răguşit pentru că o victorie în Ghencea este întotdeauna un sentiment aparte. Victoriile de aici sunt mult mai frumoase. E o victorie foarte importantă, împotriva oricărei echipe am fi jucat la fel aveam nevoie de cele trei puncte. Acum e adevărat că e o victorie frumoasă, dar tot trei puncte rămân. Cu siguranţă că problemele interne ale steliştilor le-au afectat prestaţia de astăzi dar asta nu ne interesează pe noi. Mă aşteptam oricând să învingem Steaua, chiar mi-a zis cineva astăzi că aveam cotă 10 la pariuri sau nu ştiu cât că nu mă pricep şi i-am zis să joace fără probleme. Acum mi-a trimis mesaj cu biletul că l-a jucat", a declarat Pancu.

El consideră că era important ca Rapid să câştige măcar un punct în meciul cu Steaua, deoarece situaţia echipei este critică în continuare: "Era clar că vom avea altă faţă în acest retur de campionat pentru că s-au făcut multe transferuri. Cred că e o victorie meritată chiar dacă pe final am avut noroc la bara lui Tănase. Era foarte important să câştigăm măcar un punct astăzi pentru că ne aşteaptă alte 16 meciuri foarte foarte grele şi situaţia noastră este critică în continuare. Cred că această victorie ne va da moralul şi entuziasmul, pe lângă valoarea schimbată a echipei, ne va da puterea la vară să reuşim să ne atingem obiectivul".

"Mă simt extraordinar, e o victorie foarte importantă. Ştiu că tot sezonul este important pentru noi, aşa că este doar un mic pas pentru noi. Când joci astfel de meciuri este foarte important să fii încrezător. Ştiam că va fi greu, pentru că Steaua este una dintre cele mai bune echipe ale momentului. Am primit o pasă foarte bună şi am reuşit să înscriu", a spus Gecov.

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Steaua, în derbiul etapei a XVIII-a a Ligii I, unicul gol al meciului fiind marcat de Marcel Gecov, în minutul 60.

Cele mai citite

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă