11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleFC Viitorul l-a transferat pe cel mai tânăr marcator din istoria campionatului...

FC Viitorul l-a transferat pe cel mai tânăr marcator din istoria campionatului Spaniei

FC Viitorul l-a transferat pe camerunezul Fabrice Olinga Essono, jucătorul care, în 2012, devenea cel mai tânăr marcator din istoria Primerei Division. După ce a evoluat în campionatul spaniol, Olinga a trecut pe la mai multe echipe, ultima datpă la Apollon Limassol, antrenată de Andone.

"E oficial. Fabrice Olinga a fost transferat la FCV", scrie, pe Facebook, gruparea condusă de Gheorghe Hagi. Mesajul apare alături de o fotografie cu Olinga și team manager-ul Costin Mega.

Mijlocaşul Fabrice Olinga reușea, la vârsta de 16 ani şi 98 de zile, să devină cel mai tânăr marcator din istoria campionatului Spaniei. La 18 august 2012 el marca pentru Malaga, în prima ligă spaniolă, contra Celta Vigo, în deplasare, meci încheiat cu scorul de 1-0.

Citește și Record Premier League: Drepturile de televizare au fost vândute pentru 7 miliarde euro

Fabrice Olinga, acum în vârstă de 18 ani, s-a aflat în proprietatea clubului Malaga din Primera Division între 2012 şi 2014.

Începând cu ianuarie 2014, Olinga a mai evoluat în Belgia, la Zulte Waregem, după care a ajuns în Cipru, la Apollon Limassol (Cipru), formaţie condusă de Ioan Andone.

Fabrice Olinga are opt selecţii la echipa naţională a Camerunului, el aflându-se în lotul acesteia la Cupa Mondială din 2014.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă